Hızlı Saç Uzatma Kürleri

4 Mar 2014



Herkese selam bir çok kişide olduğu gibi saçlar benim için çok önemli. Özellikle uzun saçı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum .Yakın zaman da kuaförümün azizliğine uğradım ve saçlarıma omuzlarımda bir kesim yapıldı. Şu ana depresyondayım :( Ama umudumu kaybetmek istemiyorum internetten saç uzatma ile ilgili kür araştırmaları yaptım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Benim gibi bu konudan muzdarip olanlara faydası olması için. Zeytinyağı ve ısırgan otunu denemeye başladım bakalım olumlu sonuçlar almayı umuyorum :) Sizin de Hızlı Saç Uzatma önerileriniz varsa öğrenmek isterim. 
Sevgiler...

TARİF 1 : Zeytinyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağını cezveye koyun ve ısıtın. Saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. Nemlendirilmiş bir havlu ile saçlarınızı sarın ve yarım saat bekleyin.daha sonra saçlarınızı durulayın...

TARİF 2 : Isırgan Otu 

Banyoya girmeden önce ısırgan otunu gerektiği kadar suyla kaynatın ve suyun süzüp saçlarınıza sürün. 20 dakika bekletip durulayın. Saçlar hızla uzayıp aynı zamanda beslenecektir.

TARİF 3 : Hint yağı, Badem yağı, Susam yağı, Yılan yağı

yağların hepsini eşit miktarda bir kapta karıştırıp saçlarınıza yedirin. Streç film ile saçınızı sarın ve 45 dakika bekleyin sonra ılık suyla güzelce durulayın.

TARİF 4 : Sinameki, Tatlı badem yağı, Bemiks ampül

Bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir iki taşım kaynatın ve ılıyınca suyunu süzün. Bu suya bir tatlı kaşığı kadar badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.
Bu karışımı saç diplerinize yedirerek sürün. 1-2 saat bekleyip yıkayın.

4 yorum

  1. Ben bi ara çam terebentin yağını duymuştum ama nasıl yapılıyor tam emin değilim

    YanıtlaSil
  2. Bende duydum fakat uzatmaya yardımcı mı bilmiyorum doğrusu .

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,iadeyi ziyarete geldim sitenizide takibe aldım. Mart ayından bu yana saç uzatma kürünüzün faydasını gördünüzmü acaba,sonuçu merakettim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba teşekkür ederim çok memnun oldum.
      4. tarifi bir süre uyguladım onun dışında zeytinyağı kürü'nü uyguluyorum şu an saçlarım baya uzadı bakım yapılınca daha çabuk ve sağlıklı uzuyor onu anladım :)

      Sil

Yorum Bırakın