Sonbahar / Kış Renk Trendİ

26 Ağu 2014



Yaz mevsimi geldi geçiyor. Sonbahara girmemize az bir zaman kaldı. Yaz indirimleri insanı gerçekten cezbediyor. İndirimde gördüğümüz ürünleri ihtiyacımız olmasa da dayanamayıp alıyoruz :) Peki dolabınız Sonbahar-Kış sezonuna hazır mı ? Sezon için alışveriş yaparken acaba neler moda diye düşünürken, hangi renklerin moda olduğunu bilmekte yarar var.

2015-renkleri


GRİ

2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda gri tüm tonları ile moda. Bu sezonun gözde renkleri arasında olan bu rengi palto, elbise veya bluzlarda kullanarak trendi yakalayabilirsiniz.

sonbahar-kış-trendleri

 KIRMIZI

Geçen sezondan devam eden bu renk bu senede yeri koruyor. Oldukça dikkat çekici ve enerjisi yüksek bu rengi alışveriş listenize kaydedin. Özellikle aksesuarlarda bu renge rastlamamız daha olası. Ayrıca makyaj trendlerinde de karşımıza çıkacak.

mor-elbise-modası


MOR/LEYLAK

Mor rengi asaleti temsil eden bir renk olarak bilinir. Bu sene morun tonları olan leylak, lila, eflatun renkleri başı çeken renklerden.

mavi-renk-elbise

 MAVİ

Masmavi bir kış bizi bekliyor. Bu rengi sevenler yaşadı :) Kobalt mavisinden koyu maviye kadar tüm renkler bu sezonun trendlerinden.

kış-modası


 DEVE TÜYÜ

Kış renkleri arasında olan deve tüyü; palto ve ceketlerde kullanılabilir bir renk. Özellikle günlük kullanım için uygun olduğunu düşünüyorum.     

moda-düşleri

SARI   

Güneşin rengi olan kış mevsiminde içimizi ısıtacak diğer bir renk sarı. Bu iç açıcı rengi kombinlerimiz de kullanarak yazın enerjisini üzerimizde taşıyabiliriz :)

kış-trendleri

YEŞİL

2014-2015 Sonbahar/Kış renklerinden yeşil benimde sevdiğim bir renk. Sezonun moda renklerinden olan kırmızı, gri ve sarılarla çok güzel bir uyum sağlayan bir renk.

4 yorum

  1. Yeşil sarı deve tüyü benim kış için ideal renklerim olacak :0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarılara ve yeşillere bende hayır diyemem :)

      Sil
  2. Deve tüyü başkasında görünce çok beğendiğim ama kendime bir türlü yakıştıramadığım bir renk :S
    Bu sene gardrobuma biraz renk vermek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yerinde bir karar olur renkler ruh halini yukarı çeken etkenlerden :)

      Sil

Yorum Bırakın