Beyler için Sonbahar / Kış Modası

1 Eki 2014



 Moda artık sadece kadınların ilgilendiği bir konu değil! Eskiden erkekler alışveriş yapacağı zaman annesi, eşi veya kız arkadaşından yardım alırdı. Ama artık bir çok erkek, trendleri yakından takip ediyor ve kendi seçimleriyle giyiniyor. Peki bu sonbahar erkek modasında neler moda, gardıroplarda neler olacak...

erkek-modası

Biker Ceket

Bir kaç sezondur karşımıza çıkan bence klasikler arasında olan biker ceketler bu sezon için iyi bir seçim olacak. Genelde en fazla siyah renk tercih ediliyorsa da bu sezon kahve ve yeşil tonlarını da düşünebilirsiniz.

moda-düşleri


Oversized 

Bu sezon oversized parçaları sık göreceğiz. Özellikle takım elbise üzerine giyilen bu tarz kabanlarla şık bir görüntü elde etmeniz kaçınılmaz.

sonbahar-kış-erkek-modası

Trikolar

Kış mevsiminin vazgeçilmez parçası kesinlikle trikolar. Bisiklet yaka kazaklar bu senenin favorisi. Ayrıca düz kazaklardan sıkılanlar için baskılar, desenler ve ekose detaylı trikolar oldukça moda.

sonbahar-kış-erkek-modası

Deri Eldiven

Deri eldiven kış mevsiminde soğuktan korurken trend görünmenizi sağlayacağı için bu sezon bir tane edinin. Ama deri eldiveni deri ceketle kombinlemeyin sakın!

erkekler-için-neler-moda

Askeri Parçalar

Bu kışın önemli trendlerinden biri de kamuflaj desenli parçalar.


erkek-ekose-gömlek

Ekose Detaylar

Sonbahar / kış sezonunda ekose gömlekler ve detaylarda ekose desenler olacak.

erkek-modası


Atkılar

Kış soğuğundan korunmak için atkılar kurtarıcı bir parça. Soğuktan korunurken stil sahibi bir görüntü için ceket ve kabanlarla birlikte atkı kullanmayı ihmal etmeyin.

7 yorum

  1. anunturi gratuite I have been following this blog for years but never commented. I am compelled to comment in light of recent "kerfuffles" I've seen in the comment section. You are very fashionable and stylish. I love your blog. Beautiful, provocative, sexy, elegant and thoughtful. I picked up a lot of cool fashion ideas from you over the years. I love how you mix feminine and masculine styles. Baggy with tight, Cargo with dainty jewelry. You nail it every time. Keep up the good work anunturi gratuite !

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Murat devamı gelecek takipte kal .)

      Sil
  3. Eskişehir'de havalar soğuk. Bunlardan bir tane edinmek lazım :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Sizi takibe aldım bende bloguma beklerim :)
    Blog Adı: DJ Serhat Serdaroglu / Düğün DJ Hizmeti / Organizasyon
    http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın