Yılbaşı Dekorasyon Fikirleri

19 Ara 2014



Yeni yıla girmemize şurada ne kaldı ki... Hüzün ve umut duygularını aynı şekilde yaşıyorum. Bir seneyi geride bırakmanın hüznü ve yeni bir yıla girmenin heyecanı bana farklı ruh halleri yaşatıyor. Yılbaşı gecesi için planlarınız mutlaka vardır diye düşünüyorum. Eğer yeni yılı ev ortamında geçireceklerdenseniz evi biraz süsleyip, yılbaşı dekorasyon fikirleriyle havanızı değiştirmek yılbaşı ruhuna iyi gelecek :)

yılbaşı-sofra-örnekleri

Yılbaşı hazırlıkları için öyle büyük paralar harcamaya gerek yok. Her zaman dediğim gibi bazen küçük dokunuşların büyük etkileri vardır. Yılbaşı gecesi için beyaz tabaklar eşliğinde kullanacağınız kırmızı peçete ve çiçek sofranıza yeni yıl havası katacaktır. Tabii mumları unutmamak gerek. Krmızı bir kaç mum veya altın rengi de çok hoş olur diye düşünüyorum :)

yılbaşı-kurabiye-çeşitleri

Bu tatlı küçük kurabiyeler gecenin ilerleyen saatleri için atıştırmalık olarak hem şık hem de lezzetli görünüyor.


 Ben bu köşeyi çok sevdim odun parçaları, ışıklar, kozalaklar iç ısıtan bir görüntü.

Christmas-2014


Christmas decorations

noel-süslemeleri

yılbaşı-kapı-süs


yılbaşı-süslemeleri

9 yorum

  1. Blog keşif etkinliğinden geldim sizi takipteyim ben de bloguma beklerim :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogger dayanışmasından geliyorum takipteyim bloğunu :) benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Aa harika bunlar! Cok orjinal fikirler, kesinlikle yilbasi icin dikkate alicam bazilarini :)

    YanıtlaSil
  4. Harika fikirler, yılbaşı konseptini çok severim :) Takipteyim, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba.Yüzüm yuvarlak sanırım -elips de olabilir - kafam büyük,alnım geniş,saçlarım seyrek ve dalgalı.Bana en çok yakışan saç modeli ne olabilir?Kahkul olmuyor çünkü başımın ön kısmında gül var yani saç dönüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yüzünüz yuvarlak ise size uzun bob kesim önerebilirim. Saçlarınızı yandan ayırarak hem anlınızı kapatabilir hem de yüzünüzü daha ince gösterebilirsiniz.

      Sil

Yorum Bırakın