2015 İlkbahar / Yaz Trendleri

7 Mar 2015


Bahar gelip kapımızı çalmışken bu sezon neler giyeceğimizi bilmemiz gerekir öyle değil mi ?2015 ilkbahar yaz sezonunda 70'lerin bohem esintisi, baharın habercisi çiçek desenleri ve püsküller yeni sezonda bizleri bekliyor. Renklerde beyaz, sarı, lacivert, deniz mavisi, cam yeşili, buz grisi, koyu vanilya, çilek tonları, şarap kırmızısı gibi renkler sezonun trend renkleri arasında yer alıyor.


ilkbahar-yaz-2015-modası

MİLİTER

Bir süredir devam eden bu akım bu sezon da ilkbahar yaz trendleri arasında, Askeri temalı kıyafet ve asker yeşili parçalar ilkbahar yaz modasında yerini almış durumunda.

2015-spring-summer-trends

BOHEM

Özgür ruhlu, rahat yaşam tarzının modaya uyarlaması olarak gelişen bohem giyim stili, ilkbahar yaz modası listesinde.70'li yılların yamalı jeanleri, salaş elbiseleri, örgü detayları,  sandaletleri ile içimizde ki özgür kadını dışarı çıkarıyoruz.

yazın-neler-moda-olacak


GÖMLEK ELBİSE

Gömlek elbiseler ilk moda olduğu zaman çok garipsemiştim. Sanki gömleğin altına pantolon giymeği unutup çıkmış gibi bir his yaratmıştı bende :) Ancak sanırım moda olan şeyleri bir süre sonra benimseyebiliyoruz. Tek bir parça olması, kolay kombinlenmesi açısından bahar ve yaz ayları için kullanışlı şık parçalar arasında.

ilkbahar da-ne-giyilir

MONOKROM

Monokrom modasında en çok tercih edilen renk siyah beyaz. Geometrik desenler, siyah-beyaz çizgiler,  monokrom tasarımının en fazla öne çıkanları arasında yer alıyor.

ilkbahar-yaz-moda-trendleri

PÜSKÜLLER

Bu kış trendlerinin içinde yer alan püsküller, 2015 ilkbahar yaz sezonuna taşınıyor. Elbise, etek detayların da görebileceğimiz gibi, aksesuar ve çantalarda da bol bol püsküller olacak.

2015-trendleri

ÇİÇEK DESENLERİ

Bu sezon olmazsa olmazlar arasında çiçek desenlerini unutmamak gerek. Baharın gelişini müjdeleyen çiçek desenleri hem bahar, hem yaz mevsimine çok yakışan bir parça. Ve çiçek modasında çiçek desenleri biraz daha büyük haberiniz olsun.

2015 te-neler-moda-olacak

PUANTİYE

2015'in diğer moda deseni puantiye, modası hiç geçmeyen desenlerden sanırım. Bu sezon üzerinizde de şıklıkla taşıyabileceğiniz bu trendi, dolabınıza rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

ilkbahar-trendleri

SÜET

Bu sezon en fazla öne çıkan trendlerden en önemlisi süet parçalar olduğunu söyleyebilirim. Yazlık ince süetler etek, elbise, çanta ve ayakkabılarda karşımıza bol bol çıkacak.

15 yorum

  1. Maxi elbiselere bayılıyorum bu yaz da modalar her yaz da moda olsunlar!!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salaş uzun elbiseler benim de sevdiklerim arasında :)

      Sil
  2. İştee beklediğim yazı buydu :)

    YanıtlaSil
  3. süet kısmındaki 2. res,mdeki bayanın kıyafeti çok hoş. bahar geliyor. ağaçlar bçcekler çiçekler kıyafetler yenilecek. baharın herkese güzellikler getirmesini dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bahar geliyor kıyafetler değişiyor güzel dileklerinizi için teşekkürler :)

      Sil
  4. Şu leopar desenli tayt, ingiltere/amerika bayraklı dap dar pantalon giymeyin de...Gerisi bi şekilde kurtarır (: (yerliteknoloji'den)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde erkeklere tayt çeşitleri itici geliyor sanırım bunu bir çok kişiden duyuyorum.

      Sil
  5. Siyah beyaz kombinler favoriiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah beyazın modası hiç geçmez sanırım :)

      Sil
  6. Nil hanim size aktif bir şekilde ulasabilecegim bir adres var mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresimden yazarsanız en kısa zamanda geri dönerim :)
      nillssx@gmail.com

      Sil
  7. Bahar geldi sıra yazda o da gelsinde iyice cıvıl cıvıl giyinelim. Renklerle,desenlerle içimiz açılsın yaa :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın