Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması

3 Mar 2015


Bugün sizlere FikriMühim'in denemem için gönderdiği yeni çıkan Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması yorumlarını sizlerle paylaşacağım. Özellikle gün içinde kahve içmeyi seven biri olarak, bu ürünü keyifle deneyimlediğimi söyle bilirim :) Bilirsiniz özellikle biz kadınlar kilo almamaya dikkat ederiz. Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması ile kilo alır mıyım endişelerinizi rafa kaldırın. Çünkü koyduğunuz 1 fincan nescafe de sadece 32 kalori var. Bir bardak portakal suyunun 90, bir bardak gazlı içeceğin 80 kalori içerdiğini düşünürsek kahve keyfinizin düşük kalorili olması sayesinde kahvenizi daha bi keyifle içebileceksiniz. Ayrıca Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması hayvansal içerikli olmadığından kahvenizin o nefis kokusunu ve aromasını  bastırmadan ekstra yumuşak tat veriyor.

nestlé-coffee-mate- 

Gün içinde özellikle akşam dinlenme zamanlarım da kahvemi içerken bu kahve tam benlik diye düşündüm. Biliyorsunuz herkesin kendine göre bir damak tadı var. Bazıları sert kahve severken, bazılarımız benim gibi yumuşak içimli kahveleri seviyor. Ekstra yumuşak ve yoğun tadı ile ben bu kahve kremasını tuttum.

nestlé-coffee-mate-kullananlar

Sadece köpüğü beklentilerimi karşılamadı. Kahveyi yaparken bir fincana 1 tatlı kaşığı nescafe, 3 tatlı kaşığı Coffee-Mate eklenerek hazırlanıyor ve kahvenin üzerinde resimde ki gibi köpük oluşuyor. Ama Cappuccinno kadar köpük oluşmuyor. Onun dışında tadı ve lezzeti açısından Köpüklü Coffe-Mate Kahve Kreması'nı beğendim. Yumuşak içimli kahveleri seviyorsanız sizde deneyebilirsiniz.
Sevgiler...



7 yorum

  1. Great post. love the coffee!! Love your blog ♥
    Would you like to follow each other?
    I'll follow back!

    http://retro-electric.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben de yumuşak kahve içmeyi tercih ediyorum tadını baya beğendim ama dediğin gibi köpüğünü yetersiz buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum canım aroması ve tadi iyi ama köpüğü bana da yetersiz geldi.

      Sil
  3. Ben hiç beğenmedim bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tercih meselesi tabii herkesin damak tadı farklı.

      Sil
  4. latte beğeniyorum değişik bir tadı var. Ama türk kahvesini hiç bir şeye değişmem hele mangal kömüründe yapılmışsa içimi daha lezzetli

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın