Kalçayı İnce Göstermenin Yolları

30 Ağu 2015


Özellikle türk kadınlarının şikayetçi olduğu konulardan biri geniş kalça ve basen sorunudur. Bu problem nedeniyle bazen giydiğiniz kıyafetler üzerinizde istediğiniz gibi durmaz ve moraliniz bozulur. Peki bu sorunu nasıl çözebilirsiniz? Tabii bu öneriler fitness ve diyet ile ilgili olmayacak bu işi uzmanlarına bırakalım :)
Bugün sizlere küçük hilelerle kalçanızı nasıl daha ince gösterebileceğinizin yollarını paylaşacağım.

ince-görünmenin-yolları

Üste Açık Alta Koyu Kuralı
Bu hile ile ön plana çıkarmak istediğiniz yerlerinizi açık renk, gizlemek istediğiniz yere ise koyu renk giyin. Böylelikle geniş duran kalçalarınızı gizleyerek daha ince görünebilirsiniz.

ince-gösteren-kıyafetler

Flare Paça Pantolon
Dikkati basen bölgesindeki fazlalıklardan, paçalara çeken flare paça pantolonu kombinlerinizde mutlaka kullanın. Özellikle koyu renk olanları tercih edin.

basenli-kadınlar-nasıl-giyinmeli

Dikkatleri Üst Bölgeye Çekmek 
Yine işe yarar kurallardan biri dikkati üst bölgeye çekmek! Bunu yapmak için üst bölgenize daha gösterişli bir bluz veya gömlek giyin. Yok ben sade bluz severim diyorsanız o zaman sade bluzu iddialı bir kolye ile tamamlayarak dikkati yukarı çekebilirsiniz.


kalçayı-inceltme

Robadan Ve A Kesim Elbise Tercih Edin
Öncelikle belirtmek isterim ki, vücudunuza tamamen oturan etek ve elbiselerden kaçınmalısınız. Tercihinizi göğüs altından aşağı doğru bollaşan robadan elbise modelinden  yana kullanın. Ayrıca robadan elbiseler göbek ile ilgili probleminiz varsa onuda saklayacaktır. Etek modellerinde A kesim etekler çok iyi bir kalça gizleyicidir.
Can kurtaran A kesim eteği, dolabınızdan eksik etmeyin.


6 yorum

  1. Benim Basen sorunum yok ama bu bilgiler bende pratikte işe yarar bilgiler canım :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum. Doğru görüşler

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı oldu cnm ;)) Harika yazın için tşkler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım yorumun için :)

      Sil

Yorum Bırakın