2015 / 2016 Sonbahar-Kış Erkek Modası

20 Eyl 2015



2015/2016 Sonbahar-Kış trendlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Ama bugün ki yazım sadece erkekler için :) Modayı yakından takip eden veya kafası karışmış olan beyler sizin için öne çıkan trendleri, renkleri araştırdım. Bu sezonun trend  renkleri arasında, gri bu kışın vazgeçilmez renklerinden özellikle takım elbise ve kabanlarda grinin tonlarını göreceğiz. Onun dışında yağ yeşili ve haki rengi triko ve dış giyimde bu kış sıkça kullanılıyor. Özellikle bordo ve vişne çürüğü bu yıl çok moda olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Ve kahve taba ve mavi renklerini de unutmayalım...



erkek-2015-mont-modası

BOMBER CEKET
Bir kaç sezondur temel parçalar arasında olan bomber ceketlerle sportif ve şık olabilirsiniz.

erkekler-için-fular-modası

FULAR-ATKI
Kışın vazgeçilmezi olan atkılar, bu sezon özellikle daha geniş ve desenli olarak karşınıza çıkabilir. Fuları ise takım elbise ve ceketlerinizle kullanarak kombinlerinize şık ve farklı bir hava katabilirsiniz.

erkek-trendleri

DERİ
Zamansız parçalardan bir olan deri, bu sezonun kesinlikle favorilerinden. Deri ceket, deri pantolon, deri palto ne isterseniz o parçada deri kullanabilirsiniz.

Sweatshirt-erkek

KUMAŞ PANTOLON-SWEATSHİRT
Evet bu sezonun yükselen trendlerinden biri, kumaş pantolon sweat ikilisi. Kumaş pantolon üzerine giyeceğiniz sportif sweatshirt, sizi oldukça cool yapacağı garanti.

shearling-mont-trendi

 SHEARLİNG  MONT
Beyler Shearling montlar sayesinde bu kış hiç üşümeyeceksiniz. Shearling mont, yani süet veya yapay deriye eşlik eden yün astardan oluşan bir mont çeşidi. 2015/2016 kış sezonunda bu montlar oldukça moda. Bir dönem çok trend olan kot ceketler de yün astar çook trend.

oversize-palto-erkekler-için

OVERSİZE PALTO

Kocaman bir beden büyük izlenimi veren Oversize Palto 2015-2016 kış modasında yerini aldı.


KADİFE
Kadın giyiminde olduğu gibi, erkek giyiminde de kadife oldukça moda. Özellikle blazer ceketlerde kullanılan kadife çok şık görünüyor öyle değil mi?


2015-2016-erkek-triko-kazak

TRİKO KAZAK
Kış mevsiminin olmazsa olmazı kesinlikle triko kazaklar. Grafik desenler, baskılar, ekoseler, geometrik şekiller triko kazaklarınıza zenginlik katacak.


2 yorum

Yorum Bırakın