Yeni Yıla Şık Bir Giriş Yapın

29 Ara 2015


yeni-yıl-hazırlıkları

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kala yılbaşı postu yapmamak olmazdı. Şüphesiz yılbaşında bir çok insan daha güzel, daha ışıltılı ve en önemlisi şık olmak ister. Bunun nedenlerinden biri de yeni bir yıla girmenin umudu ve heyecanı bizi sarmalarken kendi sitilimizde de  farklılık yapmak isteriz. Yeni bir yıla görkemli bir giriş yapmak için yazıyı okumaya devam edin :)



yılbaşı hazırlıkları

NE GİYSEK
Kıyafet seçimi en önemli detaylardan biri olduğu için kendinize en çok  yakışan tarzı kararlaştırıp kıyafet seçimine karar verebilirsiniz. Yılbaşı gecesi için seçiminiz kırmızı bir elbise olacaksa baştan ayağa kırmızı giyerek trendi yakalayabilirsiniz. Siyahın asaletinden vazgeçemeyen kişiler arasındaysanız, siyah elbisenizi gösterişli kolye ile kombinleyebilirsiniz.

yılbaşında-ne-giyilir

Son zamanlarda ev partileri oldukça popüler olmaya başladı. Yakın arkadaş ve dostlarla düzenlenen bir partiye katılacaksanız kokteyl elbisesi yerine payetli kalem etek ve triko kazak ev ortamı için hem şık hem de rahat bir seçim olacaktır.


yılbaşı-makyajı

MAKYAJ
Yılbaşı gecesi ışıl ışıl ve güzel görünmenizin sırlarından biri doğru bakım ve makyaj uygulamasından geçiyor. Makyaja başlamadan önce cildinizi temizleyip size uygun bir nemlendirici ile nemlendirin. Daha sonra giymeyi planladığınız kıyafete uygun nasıl bir makyaj yapacağınıza karar verin. Yılbaşının ruhuna uygun ışıltılı bir makyaj uygulayabilirsiniz. Pırıltılı metalik far ve nude dudaklar sizi alımlı gösterecektir. Yok ben daha iddialı bir makyaj istiyorum derseniz, cazibeli kırmızı ruj ve siyah göz makyajını tavsiye ederim. Ruj seçiminde kıpkırmızı veya sezonun trend rengi bordoyu tercih edebilirsiniz.

yılbaşı-saç-modelleri

SAÇLAR
Yılbaşı gecesi için kıyafetinizi hazırladınız makyajınıza da karar verdiniz. Sıra geldi biz kadınların en önemli aksesuarı olan saçlara. Yılbaşı gecesi için seçtiğiniz elbise ile uyumlu saç modeli ile çok güzel görünebilirsiniz. Saçlarınızı sıkı bir topuz yapabilir ve son zamanların trendleri arasında olan saç aksesuarlarıyla süsleyebilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı evde maşa uygulaması yapabilirsiniz. Ama burada ki püf noktası bukleleri elinizin yardımıyla açarak daha doğal ve etkileyici saç modeli elde etmek.



11 yorum

  1. Harika bir yazı canım...

    YanıtlaSil
  2. Seçtiğin görsellere bayıldım her zamanki gibi :) Mutlu , huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum kocaman öpüyorum! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım inşallah hepimiz için güzel bir yıl olur :)

      Sil
  3. Fikirler güzelmiş :) yeni yılda mutlulukla gelsin umarım:)

    YanıtlaSil
  4. Çok doğru, yerinde ve güzel seçimler tavsiyeler

    YanıtlaSil
  5. BEN DE TAKİBE ALDIM.SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir moda sayfası ve guzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık..Bende takibe alıyorum ve yeni yazını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın