2016 İlkbahar / Yaz Erkek Modası

10 Nis 2016

İlkbahar / Yaz trendleri hakkında yazılacak yazılar kafamda oluşurken, erkek modasını es geçmek istemedim ve dikkat bu yazım sadece beyler için ! Bu sezon erkek modasında “Hangi parçalar öne çıkacak, hangi renklere öncelik vermelisiniz?” bu gibi soruların cevaplarını beraber inceleyeceğiz.

safari-modası

Safari 
Doğaya eşlik eden haki ve toprak tonları ile safari havasını şehre taşıma vakti. Bu yıl trendler arasında olan safari akımı, bir çok erkeğin tarzına uyacak bir trend olduğunu düşünüyorum. Cepli safari ceketler, ketenler, yakasız trikolar, toprak tonlarında tişörtler bu trendin belirgin parçalarından.

erkek-modası-2016

Çizgiler

Bu sezon her erkeğin gardırobunda mutlaka bir çizgili parça bulunmalı. Zaten bir kaç sezondur modada tahtını koruyan trendlerden biri. Çizgileri özellikle pantolon, gömlek ve ceketlerde sıkça göreceğiz.

erkekler-için-trend-önerileri

Çiçek Desenleri

Çiçek desenlerini bu sezon sadece kadın modasında görmeyeceğiz. 2016 ilkbahar / Yaz sezonunda beylerde dolaplarına çiçek desenlerini ekleyebilir. Gömlek ve tişörtler çiçek açarken bu trende ön yargılı olmayın ve kombinlerinizde kullanın.

erkek-moda-blog

Yeşil Tonları

Bir kaç sezondur podyumlara hakim olan yeşil renginin tonları bu sezon daha fazla ön plana çıkıyor. Bej, siyah ,beyaz, kırmızı gibi renklerle iyi bir şekilde uyum sağlayan yeşil rengini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

yaz-erkek-modası

Jean 

Ölmeyen trendlerden biri kesinlikle jean. Hiç bir zaman modası geçmeyen rahatlığın ve artık günümüzde şıklığında temsili. Farklı tonda jean ceket ve pantolonu kombinlemek bu yıl çok moda.

bomber-ceket-modası

Bomber Ceket

Bu sezon yani ilkbahar / yaz erkek modasına damgasını vuran parçalardan biri bomber ceketler. İlkbahar ve ılık yaz gecelerinde kurtarıcınız olacak bomber ceketler sportif kombinlerinize ayrı bir hava katacak.

moda-düşleri-erkek-modası

Gri Renk
Diğer trend olan renklerden biri kesinlikle gri. Kış mevsimini çağrıştıran gri rengi bu sezon yaza taşınıyor. Bu rengi pantolon, gömlek ve ceket, tişört gibi bir çok parçada göreceğiz.

5 yorum

  1. Bomber ceketler gerçekten oldukça moda bir çok mağazada gördüm alışveriş yaparken :)

    YanıtlaSil
  2. Sezonun trendlerine baktığımda beylerin bu yaz çok şık olacağını görüyorum. Safari akımı ise beyleri sportif ve modern göstermesi bakımından harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım safari parçalara bende bayılıyorum :)

      Sil
  3. İnsan evli olunca erkek modasınıda arada takip ediyor oldukça güzel tarzlar sağol canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle olmalı eşler bu konuda yardım almayı seviyor sanırım :)

      Sil

Yorum Bırakın