2016'da Metalik Eğilimler

4 Nis 2016

metalik

Eveeet 2016 ilkbahar yaz modasına devam ediyoruz. Dilerseniz daha önce yazdığım ilkbahar yaz trendleri postuma buradan ulaşabilirsiniz. 2016 sezonunda öne çıkan trendler arasında olan metalik detaylar bizi 90'ların modasına geri götürüyor. Aslında bu iddialı renk farklılık sevenlerin buyur edeceği bir trend olacak. Metalik tonları pantolondan eteğe, ayakkabıdan çantaya kadar bir çok parçada kullanıldığını görüyoruz.Pekii bu trendi günlük kombinlerinize nasıl uygulayabilirsiniz ?

gümüş-pantolon-modelleri

Biliyorsunuz modada eskisi gibi keskin çizgiler yok. Artık şık bir parçayı sportif diğer bir parçayla
kombinleyebiliyorsunuz.

gümüş-rengi-etek

Günlük seçimlerinizde metalik tonda bir eteği sade bir trikoyla giyebilirsiniz. Özellikle tercihinizi bu sezonun trendlerinden olan pileli etekten yana kullanabilirsiniz. Böylece abartıya kaçmadan trend görünebilirsiniz. Ayrıca jean pantolon üzerine metalik tonda bluz sizi enerjik ve cool gösterebilir.

payetli-elbise

Peki Ya Pırıltılar ?

Pırıltılı bir şeyler giymek artık sadece parti kızlarına özgü değil. Sokak modasında rastladığımız pırıltılı bir eteği spor bir üstle yada günlük bir eteği pırıltılı bir üstle giyebilirsiniz yaşasın ! :)

2016-ikbahar-yaz-moda
 
Metalik Aksesuar
Moda haftalarında sıkça kullanılan metalik ayakkabıları istediğiniz bir çok parçayla kullanabilirsiniz. Metalik ayakkabılarınızı şık, salaş, ofis, casual kombinlerle rahatça kombinleyebilirsiniz. 

11 yorum

  1. Metalik renkleri özellikle ayakkabı ve diğer aksesuarlarda kullanmayı çok seviyorum. En basit parçalar bile metalik renklerle bir arada kullanıldığında gayet şık durabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum Kadercim ve özellikle sade parçalarla kullanınca daha iyi duruyor.

      Sil
  2. Eline sağlık çok güzel hazırlamışsın. :)) Metal çok kullanmıyorum ama bu yılın modasından ötürü artık görürüz her yerde. :)

    YanıtlaSil
  3. Yaz gelse de biran önce elbiselerimi giysem modundayım :) Şimdiden almaya başladım hadi güneş ısıtsın bizde giyelim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım az kaldı sen hızlısın baya :))

      Sil
  4. ayakkabı ve çantada kullanılabilir ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metal, aksesuar dışında giyilmesi biraz iddialı duruyor :

      Sil
  5. Bahar geldi ne güzel, gözlerimiz böyle pırıltılı şeyler aramaya başladı:)) bu arada çok kapsamlı ve güzel bir blogunuz var, tebrikler, sevgileR:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için sevgiler :)

      Sil

Yorum Bırakın