Mim / Kişisel Blog Yazarları Ne Düşünüyor ?

2 May 2016

mim

Merhaba bugün blog dünyasının vazgeçilmezi olan mimle karşınızdayım :) Mimin konusu '' kişisel blog yazarları ne düşünüyor ? '' Her ne kadar ben tam olarak kişisel blog kategorisine girmesemde sorular tüm blog yazarlarının cevaplayabileceği türden olunca mimi geri çevirmedim. Beni mimleyen Bir Kısanın Günlüğü  blogunun tatlı yazarına teşekkür ediyor ve sorulara geçiyorum.


1-Blogla Tanışmam Nasıl Oldu?
Moda ve güzellik konuları hakkında internette takip ettiğim bazı siteler vardı. Daha sonra moda bloglarıyla tanıştım ve başarılı bulduğum bir kaç blogu takip etmeye başladım. Neden bende açmıyorum ki dedim ve bloga ilk adımımı attım.

2- Neden Blog Yazıyorsun?
Blogla uğraşmak bir şeyler paylaşmak beni mutlu ediyor.Araştırdığım, duyduğum konuları pratik önerileri takipçilerimle paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak beni daha çok yazmaya teşfik ediyor. 

3- Yakın Çevrenizdeki İnsanlara Blogunuzdan Bahsediyor musunuz?
Evet genel olarak yakın çevremin bir çoğu blogumun olduğunu biliyor. Hatta ilk açtığımda çevreme reklamımı yapmıştım beni niye takip etmiyorsunuz diye başlarını şişirmişliğim var :)

4- İlk Yazınızla Son Yazınız Arasında Ne Gibi Fark Var?
Eski yazılarımla bugünü kıyasladığımda oldukça geliştiğimi görüyorum. ilk zamanlar görseller daha yoğun yazılar çok kısaymış. Temam çok kötüydü o zamanlara bu işin içine girince daha fazla şey öğreniyor ve gelişiyor insan.

5- Blog Yazmak Yaşantınıza Neler Kattı?
Çok güzel insanlar kattı en önemlisi bu. Ayrıca moda güzellik konularına daha çok bilgi sahibiyim. Kıyafet kombinleme konusunda, saç boyama, maskeler benden sorulur :))

6- Hangi Kaynaklardan İlham Alıyorsun?
Mağaza vitrinleri, defileler, sokak modası, dergiler ilham kaynağım...

7- Diğer Blog Sahipleriyle İletişim Kuruyor musun? 
Elbette! Yorumlarını eksik etmeyen güzel insanlar, mail yoluyla sohbetleştiğimiz arkadaşlar, teknik konularda başvurabilceğim kurtarıcılarım var artık. 

8- Rahatsız Olduğun Bir Konu Var mı?
Evet var yazılarımın çalındığını gördüm. Bu çok sinir bozucu bir şey. Gerçekten emeğe büyük saygısızlık. Ayrıca bazı insanlar blog yazmayı hafife alıyorlar o tür insanlara kulağımı tıkıyorum.

9-Yakın Arkadaşlarınıza Blog Yazmalarını Önerir misiniz?
Eğer gerçekten isityorlarsa tabi ki tavsiye ederim. Ama blog bir heves değil gerçekten disiplin isteyen bir uğraş. Ve severek yapılmalı yoksa bir değeri olmaz.

Bende sizleri mimliyorum arkadaşlar sevgiler... 

Mervenin Blogu

Gözde'nin Blog Günlüğü

Beyaz Mucizeler

Maviye İz Süren

Kafası Karışık Blog



8 yorum

  1. Çok güzel bir yazı olmuş samimi düşünceler olduğu belli :)

    YanıtlaSil
  2. Mimler birikti iyice en kısa zamanda yapmaya çalışacağım :3 Ellerine sağlık ^^

    YanıtlaSil
  3. Bayılıyorum mim okumaya canım özellikle seninkileri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi teşekkür ediyorum canım :))

      Sil
  4. Bu mimi ben 2 ay önce yapmıştım :)) Tekrardan mimlenmek hoşuma gitti ama :D Bu arada yazıların çalınması çok kötü insanların bu kadar rahat olması benim de sinirimi bozuyor kesin bir çözüm bulunsa iyi olacak :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçten cevaplar için teşekkür ederim. Cevaplar çok samimi ve güzel olmuş :) Blog işi gerçekten disiplin ve özen gerektiriyor. Dediğine katılıyorum, bir hevesle başlamamak gerek. Ben de bu konuda mimlendim ama henüz hazırlayamadım :( En yakın zamanda cevaplamaya çalışacağım. Sevgiler :)

      Sil

Yorum Bırakın