Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ve Saç Kremi Yorumlarım

11 May 2016

pantene_serisi

Merhaba; Bugün sizlerle Pantene şampuan ve saç kremi ile ilgili yorumlarım paylaşacağım. Tam şampuan arayışları içindeyken Everydayme sitesinin gönderdiği Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ve Saç kremi serisi ile tanıştım.

pantene-şampuan-ve-saç-kremi-kullananlar


Bu ürünü yaklaşık 1-2 haftadır kullanıyorum. Öncelikle şampuanın yapısı yoğun ve kremsi. Tüm pantene serileri gibi çok güzel kokuyor ve bu koku saçlarım da bir gün boyunca kaldı. Güzel bir şekilde köpürüyor ve saçlarımı iyi temizlediğini hissediyorum.  Şampuan ve saç kremini düzenli olarak her yıkamada kullandım. Zaten genelde saçlarım kuru olduğu için saç kremi kullanmadan banyodan çıkmam. Bu ikili saçlarımı çok iyi yumuşattı ayrıca banyodan sonra rahat bir şekilde tarayabildim. Son zamanlarda saçlarım çok kuru ve sert duruyordu.  Malum boya ve açıcılar saçımı biraz yıprattı ve kuruttu. Uçlarından aldırmam ve yağ bakımlarıda yumuşamasında etkisi olabilir. Ama genel olarak bu serinin yumuşatmada etkili olduğunu tecrübe ettim.

Pantene-şampuan-yorumları


Pantene serisinin en önemli vaadine gelecek olursam saç dökülmesini % 97'ye kadar durdurduğunu iddia ediyor. Kullanmaya başlamadan önce aşırı bir dökülme olmuyordu fakat eskiye göre dökülmenin azaldığını deneyimlendim. Yani gerçek anlamda saç dökülmelerimi azalttı. Pantene serisi benim beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. Özellikle saç dökülme sorunu yaşayanlara tavsiye edebilirim.

Ayrıca P&G Beauty Saç Stilisi Önder Tiryaki Şöyle Diyor; Saçların çatallanması ve koparak dökülmesi, saç problemlerinin başında geliyor. Bunun için, her şampuandan sonra Pantene saç bakım kreminizi kullanmanızı öneriyorum. Pantene Şampuan ve Saç Bakım Kremi sistemindeki antioksidan ve histidin teknolojisi ile saçın yapısı, şekilendirmeden kaynaklanan yıpranmalara ve koparak dökülmeye karşı güçleniyor.

Benim yorumlarım bu kadar siz daha önce kullandınız mı?Kullandıysanız görüşlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Sevgiler...

17 yorum

  1. Tavsiyeler için çok teşekkürler Nilcim. Şuan saç kremi kullanmıyorum saçlarımın dökülmesini saç kremine bağlıyordum fakat saçlarım şuan eski haline döndüğüne göre saç kremi kullanmamın zamanı geldi. Almadan önce güzel bir fikir edindim sayende. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç tipi farklı olduğu için bazı saçlara saç kremi iyi gelmeyebiliyor.
      Ama saç dökülmen devam ediyorsa bu şampuanı tavsiye edebilirim canım sevgiler :)

      Sil
  2. Bende kullandım çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  3. O zaman ben bu şampuanı bir deneyeyim :)) Teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
  4. Her sac tipine uygun mu acaba. Ben volum verici sampuan kullaniyorum saçlarim çok hacimsiz cünkü. Panthene nin baska bir çesidini denemistim hacim vermeyip tam tersi iyice söndürüncw biraktim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımda öyle bir etki yapmadı açıkçası ama saç tiplerine göre değişiyor belkide.

      Sil
  5. saç dökülmesi için deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  6. Saç dökülmesine karşı etkili ise denemek de fayda var. Pantene yaparsa en iyisini yapar.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba ben de e vitamini yağı ve keratin maskesi ile sorunumu çözdüm. İlgililere öneririm. Doa dan alıyorum ben her ikisini de

    YanıtlaSil
  8. güzel bir seriye benziyor :)

    YanıtlaSil
  9. Saclarim cok dokuluyor iyi gelir mi ben aldim ama denemedim biraz korkuyorum acikcasi dökülmem daha da artar diye .

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın