2016 Etek Modası / Etek Kombinleri

17 Haz 2016

etek-kombinleri

Bir kadının dolabında mutlaka olması gereken parçalardan biridir etekler. Kadının zarafetini, kadınsılığını vurgulayan etekler, özellikle yaz aylarında bir hayli kullanışlı oluyor. Şık geceler, gündüz gezmeleri, ofis şıklığı için farklı etek modelleri arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Sokak modasını incelediğimde öne çıkan etek modelleri ve kombinlerini sizin için araştırdım. 2016 Etek Modasına baktığımızda farklı bir çok çeşit bulunuyor gelin beraber inceleyelim;
midi-etek-modelleri
 Midi Etek
Son zamanlarda en fazla tercih edilen etek modellerinden biri olan midi etekler listemin başında yer alıyor. Vücut yapınıza uyuyorsa midi eteğinizi kısa üstlerle giyebilirsiniz. Ya da bluz ve gömleğinizi eteğinizin içine koyarak şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Özellikle A kesim etek geniş kalçalı kadınların kurtarıcısı olacaktır.

dantel-etek-modası-2016

etek-modelleri
Dantel Etek
2016 etek modasına baktığımızda göze çarpan modellerden biri de dantel etekler. Dantel parçalar bir kadını en çekici gösteren detaylar arasında olduğunu düşünüyorum. Sevgilinizle çıkacağınız özel bir yemek, arkadaşınızın nikahı için rahatlıkla dantel eteği tercih edebilirsiniz. Ayrıca günlük kullanım içinde dantel eteği sportif bir şekilde kombinleyerek giyebilirsiniz. 
kot-etek-modelleri

kot-etek-modelleri

Kot Etek
Bir dönem çok trend olan kot etekler bu sezon tekrar popüler olmaya başladı. Kot etekler farklı stilleriyle karşımıza çıkıyor. Bu sezon özellikle önden düğmeli kot eteğinin yanı sıra  A kesim, midi ve mini modeller bu modanın içinde yer alıyor. Kot eteği kombinlemek oldukça rahat çünkü bir çok parçayla uyum sağlıyor.


maksi-etek-modelleri



maksi-etek-modası
Maksi Etek
Yazın en rahat giyilebilecek etek modellerinden biri de maksi etek olduğunu düşünüyorum. Bir kaç sezondur moda olan ve çok sevilen maksi etekler zaten kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 2016 etek modasına baktığımızda tül ve pileli maksi etekler oldukça trend. Boyunuz kısaysa topuklu ayakkabı ve yakalı bluz tercih edebilirsiniz.
moda-düşleri

Yırtmaçlı Etek
Sokak modası trendlerini incelediğimizde bu sezon sık karşımıza çıkan bir trend yırtmaçlı etek. Evet sokak modası ve ünlü isimlerin üzerinde gördüğümüz bu etek trendini sizde deneyebilirsiniz. Kendi tarzınıza uyarlayarak hem şık hem cool bir görüntü yakalayabilirsiniz.

pileli-etek-modelleri


etek-kombinleri

 Pileli Etek
Pileli etek 2016 yaz modası içinde en çok ilgi gören etekler arasında yer alıyor. Yaz sezonu ruhuna yakışan uçuş uçuş ve canlı renkleriyle albenisi yüksek bir trend. Uzun, diz altı, yüksek bel gibi farklı modeller göze çarpıyor. Askılı atlet ya da şık bir bluz ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

25 yorum

  1. midi etek istiyorum bayramaaa :)) maksilerde gözüm kaldı ama :)

    YanıtlaSil
  2. Eteklere bakmayı seviyorum ama giymeye gelince kendime yakıştıramıyorum. :D Pileli etekler bu sene çok moda ama onların pantolon versiyonlarından almak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibiyim uzaktan çok güzeller ama rahat edemiyorum sadece özel günlerde giyerim :)

      Sil
  3. Midi etek benim favorim :)

    YanıtlaSil
  4. Yazın en rahat maksiler paylaşım için teşekkürler tatlım :)

    YanıtlaSil
  5. Pileli maksi etekler çok şıklar fakat ben dar ve yırtmaçlı etekleri daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yazın kesinlikle kot etek ve dantel detaylı eteklere byaılıyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Wonderful inspo!

    Have a great new week :)
    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  8. eskiden etek çok sık giyerdim ama şimdi ne yazık ki pantolan tercih ediyorum. Yine de eteklerin yeri çok ayrı. Özellikle siyah eteğe bayıldım :)
    Takipteyim, bana da beklerim
    Sevgiler
    Şafak

    YanıtlaSil
  9. Benim favorim midi etek, sıcaklarda püfür püfür etekler kurtarıcı oluyor gerçekten, özellikle hafif kumaştan olanlar, yine kot etek herşeyle kombinlenebildiği için başka bir kurtarıcı, çok güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. İadei ziyaret olarak geri dönus yaptım ama gerçekten hoş bir blogunuz var yazılarını merak takip edeceğim 😃

    YanıtlaSil
  11. Eteklere bakarken seninle zevkimi paylaşmak istedim ama hepsi o kadar güzeller ki :) Sanırım moduna göre takılanlardanım :)) Ziyaretin için de ayrıca teşekkür ederim. Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin bloguma güzel yorumun için yrıca teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Şöyle etekler bulamıyorum hiç ya çok güzeller. Boyum da kısa biraz ne zaman bir etek bulsam bana elbise gibi duruyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Daha kısa modellere bakmalısın o zaman :)

      Sil
  13. Eteği daha çok özel günlerde seviyorum.Çok rahat edemiyorum.Ama bu eteklerin hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın