2016 / 2017 Sonbahar - Kış Saç Trendleri

16 Eki 2016


uzun-saç


Sonbahar-kış sezonu trendleri hakkında yazılarımı sizinle paylaşmaya devam ediyorum. Özellikle 2016 / 2017 saç modası hakkında post hazırlamamı isteyen takipçimi kırmadım ve bu sezonun saç modellerini araştırdım. 2017 yılında dumanlı sarılar, kahve tonları, bakır kızıllar öne çıkıyor. Ombre sevenlere iyi bir haberim var bu sezon ombre moda olmaya devam ediyor. Ama daha doğal geçişler halinde...Peki moda olan saç modelleri neler işte sizin için sıraladım.

Uzun Saçlar
Bazı kadınlara uzun saç gerçekten çok yakışıyor. Özellikle boyunuz kısaysa bu saç modelini pek önermiyorum. Çünkü sizi olduğunuzdan daha kısa gösterecektir. Bakımlı ve sağlıklı saçlarınız varsa bu trendi uygulayabilirsiniz.

saçlarını-elbise-içine-sakla

 Saçları Kıyafetinin İçine Sakla
Bu yıl moda haftalarında ve sokak modasında sıkça karşımıza çıkan bir model. Saçları montunuzun ve ya boğazlı kazağınızın içine sokuyorsunuz. Aslında bu trend özellikle yağışlı havalarda çok işinize yarayabilir. hem cool görünüp hem de saçlarınızın bozulmasını önleyebilirsiniz.20'li yıllar-saç-modelleri
20 'li Yıllar
Bu sezon 20'li yıllar esintisi saçları etkisi altına almış gibi görünüyor. 20'li yılların dalgaları defilelerde sıkça kullanıldı. Faklı olmayı seviyorsunuz bu trendi özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.
kış-için-saç-modelleri

Balerin Topuzu
Defile ve moda haftalarında  dikkatimi çeken modeller arasında balerin topuzu bu sezonun trendlerinden. Tepeden veya enseden bu topuzu uygulayabilirsiniz.
kabarık-saç-modelleri

Kabarık Hacimli Saçlar
Gerçekten iyi uygulandığında bence çok havalı bir model. Kabarık, volümlü saçlar sonbahar kış sezonunun moda saçları arasında yerini alıyor.
perçem-saç-modelleri

Kahkül Trendi 
Bu sezon çok trend olan saç modellerinden biri kahkül olduğunu görüyoruz. İsterseniz kısa veya uzun hangisi size yakışıyorsa saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Özellikle geniş alnı olanlar, bu model sayesinde güzel bir görüntüye kavuşabilirsiniz.
bu-yıl-hangi-saç-modelleri-moda

Örgü Modeller 
Örgünün modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor. Bence hiç geçmesinde çünkü örgüler hem kış hem yaz mevsimine çok yakışıyor. Günlük kullanım veya özel gecelerde örgüyü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
tost-saç-modası

Tost  Modası
Hatırlarsanız 90'lı yılları bu saç modeli oldukça modaydı. Ve bu model 2017 yılına girerken tekrar popüler oldu. Defilelerde gördüğümüz tost modelini sizde günlük yaşamınıza katabilirsiniz. Tüm saçınıza uygulamasanız bile saçın bazı bölümlerine uygulayarak trendi yakalamanız mümkün.
2017-saç-trendleri

Islak Görünüm
Yaz sezonunda moda olan ıslak görünümlü saç modeli, sonbahar kış sezonunda moda olmaya devam ediyor. Oldukça havalı bir görüntü verdiği bir gerçek. Islak bir jöleyi saçlarınıza sürerek arka doğru tarayın ve trend saçlarınız hazır.

5 yorum

  1. kıvırcık olsun bizim olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Islak görünüm çok severim ama hiç denememisimdir. İnşallah bir gün yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özellikle özel geceler için çok hoşuma gidiyor ıslak görünümlü model :)

      Sil
  3. Çok haklısınız. Bence en güzeli ıslak görünümlü model:))

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın