2017 Ofis Şıklığı Çalışan Kadınlar İçin Stil Önerileri

17 Ara 2016

Çalışan kadınların en büyük dertlerinden biri '' bugün ne giysem '' sorusu  olduğunu düşünüyorum. Her gün hem pratik bir şekilde hazırlanmayı  hem de şık olmayı isteriz. Malum yaşam koşuşturması nedeniyle zamanımız çok değerli.  Ama bazı zamanlar tam anlamıyla ne giyeceğimize bir türlü karar veremiyoruz öyle değil mi ?  Sizde bu durumu sık yaşıyorsanız yazıyı okumaya devam edin.

ofis-kombinleri

Öncelikle işinizi kolaylaştırması açısından gardırobunuzu  düzenleyin. İş kıyafetlerinizi ayırın ve mümkünse kombinleyerek askılara yerleştirin. Böylelikle hazırlanırken zaman kaybetmezsiniz. Gardırobunuzu düzenlerken stilinize yakışacak ve çalıştığınız ortama uygun kıyafetler seçmeye özen gösterin. 
Etek Pantolon
Klasik kumaş pantolonlar size çok sıkıcı gelmeye başlamış olabilir. Bir kaç sezondur moda olan etek pantolon diğer adıyla Culottes sizin için farklı bir seçim olabilir. Ofis ortamında bu tarz bir pantolon giyecekseniz mutlaka topuklu ayakkabılarla kombinlemelisiniz. Bacak boyunu kestiği için sizi daha kısa gösterebilir. Bu yüzden düz ayakkabı yerine topuklu ayakkabı giymelisiniz. Kısa üstler, etek pantolona yakıştırdığım parçalar arasında. Ayrıca blazer ceketlerinizde etek pantolona çok yakıştığını söyleyebilirim.
kış-ofis-kombinleri
Triko Elbise
İş hayatında rahat ve şık stilin bir başka önemli parçası triko elbise modellerini es geçmek olmaz. Triko elbiselerinizi ofis ortamına uyum sağlayacak şekilde kombinlemelisiniz. Şık bir kolye, kemer veya fular tercih ederek sade elbisenize ayrı bir hava katabilirsiniz. Ayrıca triko elbisenizi daha spor parçalarla günlük hayatınızda da giyebilirsiniz.
kış-ofis-modası
Ceket Pantolon Takımı
Özgüvenli ve feminen bir duruş sergilemek isteyen kadınların vazgeçemediği kıyafetlerin başında geliyor takım elbiseler. Dolabınızda stlinize yakışan bir ceket pantolon takımınız mutlaka olsun. Neyle kombinlesem derdi olmadan giyebileceğiniz parçalardan. Klasik takımlardan sıkıldıysanız farklı kumaş ve renklere şans vermelisiniz.
ofiste-ne-giyilir
Süet
2016 / 2017 sezonun trendlerinden olan süet kış mevsimi için oldukça ideal. Süet eteği farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Görseldeki gibi yeşil tonlarında bir bluzla giyebilirsiniz. Yeşil rengi özellikle toprak tonlarında süet kıyafetlere çok yakışıyor. Süet ceketi,  elbise ve uzun çizmelerle tercih edebilirsiniz.  Soğuk kış günlerinde süet parçalar gerçekten ideal bir seçim olacağını düşünüyorum.
çalışan-kadınlara-giyim-önerileri

Kalem Etek 
Şık olmanın en zahmetsiz yollarından biri kalem etekten geçiyor. Ofis ortamında kalem etekler kendinden emin ve stil sahibi görünmenizi sağlayacaktır. Peki çalışan bayanların vazgeçilmez parçası olan kalem eteği hangi parçalarla giymelisiniz? Kalem etek ve ipek gömlek ikilisini tercih edebilirsiniz. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılarla şık olmanız kaçınılmaz...Ayrıca blazer ceketinizi kalem etekle kombinleyebilirsiniz. İçinize giyeceğiniz sade bir bluz ve aksesuarla  kombininizi tamamlayın. 
2017-ofis-modası
Mini Rugan Etek 
Çalışan kadınların elbiseden sonra en fazla tercih ettiği parçalardan biri etekler. Aslında her kadının dolabında olması gereken bir kıyafet. Bu sezon trend olan parlak deri diğer adıyla rugan etekleri tercih edebilirsiniz. Parlak görünümlü bu eteği daha sade üstlerle kombinlemelisiniz. Dökümlü kazaklar, sade bluzlar bu tarz etekle giyilebilir.  

14 yorum

  1. Merhabalar. İadeyi ziyarete geldim. Takibe almak için bakındım ama izleyici butonu göremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım hoş geldin sanırım telefonda çıkmıyor masaüstü görünümde izleyiciler eklentisi görünüyor yani bilgisayardan girebilirsen teşekkürler :)

      Sil
  2. Çok faydalı bir yazı olmuş.Ben işe giderken elbiseden vazgeçemeyenlerdenim.Altına ne olsun üstüne ne giyilsin derdi yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım elbise gerçekten o konuda çok rahat :)

      Sil
  3. Çok şık kombinler..Siyah her zaman favorimdir :)
    Sizi + ekledim.
    Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum bu tatlı blogunuzu takibe aldım :) bana da beklerim. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hoş geldin... Tabii uğrarım :)

      Sil
  5. Çalışan bir kadın olarak gerçekten bazen çok zorlanıyorum buradaki güzel kombin örnekleri de fikir vermiş oldu ;)

    YanıtlaSil
  6. Önerilerine bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba içeriğinizi çok sevdim :) İlham verdiniz teşekkür ederim,
    Kombinlerin hepsi birbirinden güzel :) birinci görselde ki o değişik kesimli beyaz pantolon, ikinci görselde ki triko takım üstüne kemerin rengi ayakkabının rengi nasıl da uyumlu :) 3.deki bordo takım zaten efsane konuşmaya gerek bile duymuyorum :D 4 desen o çizmeler ne öyle :D
    Ya hepsi benim olsun dedim :(
    Daha yeni işe başladım ve ofiste ne giyineceğim diye düşünüp duruyorum :) Yazınız oldukça yardımcı oldu:) Bu arada şu yazıyı da size tavsiye ederim;
    https://www.tarz2.com/en-tarz-ofis-kombinleri
    Aslında blog değil bir ikinci el sitesi yeni keşfettim ve kıyafet aldım bir sorunla karşılaşmadım aksine oldukça yardımcı olan bir site ve iyi durumda kıyafetlerin çoğu...
    Diğerleri ile kıyaslayıp tercih ettiğim bir sitedir inceleyince demek istediğimi anlayacaksınız :)
    Bu benim nacizane önerimdi inceleyebilirsiniz isterseniz :)
    Yeni yazılarınızı ve görüşlerinizi merakla beklemekteyim, sevgilerimle :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba aslında link olan yorumları elimden geldiğince yayınlamamaya çalışıyorum. Ama güzel yorumunuz için teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) Önerinizi inceleyeceğim sevgiler.

      Sil

Yorum Bırakın