En Moda 7 Saç Kesimi

25 Şub 2017

Biz kadınlar genelde hayatımızda değişiklik yapmak istediğimizde işe saçlarımızdan başlarız. Çünkü değişim olarak en kolay olanı ve en mutlu edeni saç modelini değiştirmektir. Tabii bu işte biraz cesur olmalı! Bu model bana yakışmaz demeden önce farklı saç stillerine bir şans verin. Bahar ayında doğanın yenilendiği gibi siz de yenilenin. Ve bu işe saçlarınızdan başlayın. 👍
İşte 2017 yılında yükselişe geçen saç modelleri ve moda 7 saç kesimi...

2017-saç-modelleri

Modern Shag Kesim
Bu sezon moda olan saç modellerinden biri de Shag modeli. Dağınık, düzensiz, katlı kesimler bu saç modelini anlatacak en iyi kelimeler olduğunu düşünüyorum. 70'lerin  asi görünümlü saç stilini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


kakül-modası

Kaküller
Geniş alınlı ve uzun yüzlü kadınların kurtarıcısı kakül 2017'de popülerliğini koruyor. Ayrıca kakül hem genç hem modern bir görünüş sağlıyor. Saç modelinizde küçük bir değişiklik arayışı içindeyseniz kakülü şiddetle tavsiye ederim.


Pixie-saç-stili

Pixie Saç Modeli 
Bu yıl radikal bir değişim yapmaya ne dersiniz ? Pixie saç stili son zamanlarda hollywood yıldızlarından sonra ülkemizde de moda olmaya başladı. Yüz şeklinize yakışacağınızı düşünüyorsanız hemen deneyin. 


2017-en-moda-saç-modelleri

Doğal Dalgalar
Doğal, gösterişsiz ama bir o kadar çekici saç modellerinden dalgalar 2017 saç stil listesinde yer alıyor. Doğal dalgaları elde etmek oldukça kolay.  Maşayla saçlarınızı kıvırıp daha sonra elinizle bukleleri açın. Köpük yardımıyla saçlarınız karıştırın.


moda-düşleri

30'lu Yıllar Saç Kesimi
Bob kesime çok benzeyen bir kesim. Önleri uzun arkaya doğru katlı kısa bir saç modeli olduğunu söyleyebiliriz. 30'lu yılların esintileri taşıyan bu kesimin püf noktalarından biri de saçlarınızı tek yöne yandan ayırmak. Tercihinize göre düz veya dalgalı kullanabilirsiniz.


Emma-Stone-saç-modelleri

Çene Hizasında Bob
Bob saç stili hayatımıza girdiğinden beri çok seviliyor. Hem farklı duruşu hem zahmetsiz bir model olması çekiciliğini artırıyor sanırım. Düz ya da dalgalı olarak rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca Emma Stone'un bu saç rengine vuruldum resmen 😍


en-tarz-saç-modelleri-2017

Omuz Hizasında Kesim
Son yıllarda kısa saç modelleri ön plana çıktığını siz de fark ettiniz mi ? Ünlülerde bir bir modern kesimli kısa saç modellerini tercih ediyorlar. Omuzlarınızda düz bir kesim fazla iddiasız görünse de renk oyunlarıyla bence oldukça havalı olabilir.

15 yorum

  1. Ben de çene hizasında bob model (fotoğraftaki gibi) kestirdim. Ama uzun saçlarımı özledim :) Bir daha ani bir kararla saçlarımdan vazgeçmeyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arada değişiklik iyidir bence. Bende uzun saç sevdalısıyım ama şu sıralar kısa saçlar cazip geliyor :)

      Sil
  2. İşte! Tam benlik bir yazı...

    YanıtlaSil
  3. kısa modellere oldum olası çok özenirim ama saçım şekilsiz dalgalı olduğu için kestirdiğim gün pişman olurum.
    en üstteki shag kesime bayıldım ama maalesef bu kadar güzel kesim yapan bayan bulmak çok zor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shag kesimi bende çok sevdim ama dedğin gibi iyi kuaför bulmak önemli olan :)

      Sil
  4. Kısa saçlar benim favorim ama yakışmazsa diye cesaret edemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kısa modeller gerçekten cesaret istiyor. Ama denemeden bilemezsin değil mi .)

      Sil
  5. Çok Güzel bir yazı :)

    YanıtlaSil
  6. Çene hizasında bob benim favorim sanırım :) Bu arada takibe aldım bana da beklerim. https://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin canım tabii hemen uğrarım :)

      Sil
  7. ilk baştakine bayıldım tam benlik gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem rengi hem kesimi çok güzel gerçekten :)

      Sil
  8. Çene hizasındaki bob kesim kalp şeklindeki yüze kahkülle gider mi?

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın