İlkbahar Yaz Erkek Modası Ve Öne Çıkan Trendler

22 Nis 2017

 Özellikle erkek modası hakkında daha fazla post yayınlamamı isteyen izleyicilerim için bu sezonun trendlerini araştırdım. Zaten önümüzde ki günlerde erkek modası hakkında daha sık yazamaya gayret edeceğim. Biraz bu sezonun moda trendlerini inceleyelim o zaman. Moda haftaları, tasarımcıların son koleksiyonları ve sokak modasında öne çıkan en belirgin trendleri sizin için inceledim.
2017-erkek-modası

Klasik Renkler
İlkbahar yaz erkek modasında bazı renklerin öne çıktığını görüyoruz. Bu sezonun popüler rengi taş rengi. Onun dışında haki, kum beji, beyaz renkleri trend olan renkler arasında. Bu sezonun diğer önemli iki rengi ihtişamlı mor ve tatlı toz pembe.
erkek-modasında-neler-var
Çiçek Desenleri
Bu sezon çiçek desenleri kadın modasını etkisi altına aldığı gibi erkek modasını da etkilemişe benziyor. Çiçek desenlerin öne çıktığı rengarenk gömlekler bahar ve yaz aylarında her tarafımızı saracak. Çiçek desenlerine ön yargılı beyler bakalım bu sezon bu deseni giyecek mi?
2017-yaz-erkek
Kare Desenli Parçalar
2017 bahar ve yaz aylarında sık karşılaşacağımız diğer bir trend ise kare desenler olacak. Bu sezon defilelere göz attığımızda kare desenlere oldukça yer verildiğini görüyoruz. Bu deseni kombinlerken daha sade renklerle kombinleyerek iyi bir görünüm elde edebilirsiniz.
erkek-giyim-kombinleri
Çizgiler 
Çizgiler; bu sezon erkek modasında yerini sıkı bir şekilde almış görünüyor. Çizgili gömlekler, çizgili pantolonlar, çizgili ceketler yani çizgili olan her parçayı rahatlıkla gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Özellikle dikey çizgilerin moda olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Tasarımcılar bu sezon gömleklerde bebek mavisi ve sıcak bej tonlarına ağırlık verdiğini görüyoruz.
erkek-trendleri
Sloganlar Her Yerde
Sloganlı giyisilerin modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor. Sloganlı tişört, sweatshirt, ceket, çanta kısacası sloganlı her şey çok trend. Şimdi duygularınızı ifade etme zamanı ;)
2017-moda-trendleri
 Sırt Çantası
Son zamanlarda erkeklerin çantalara karşı ilgilerinin arttığını görüyoruz. Eskiden sadece iş gereği çanta kullanan beyler artık sevdikleri bir aksesuar olarak çantalarını yanlarından ayırmıyorlar. Özellikle erkek modasında sırt çantalarının popülerliği artış gösteriyor. Sizde hem cool hem tarz görünmek için bir adet sırt çantası edinin bu sezon.

16 yorum

  1. Fotolar harika için açıldı 😊

    YanıtlaSil
  2. Erkek okuyucalari dusunmeniz buyuk incelik:) oncelikle turkiyede cicek desenleri sahil kesiminde belki ama ic taraflarda tabu ! Canta ise aklimiza sadece gezinti amacli yuruyuslerde geliyor. Filmler tiyatro diziler ve moda eski ler yeniden canlandiriliyor. Cizgili desenler diyince aklima ilk takim elbisem gelmisti 15 yil oldu okuyunca gulumsedim cunku sadece 1 hafta giyebilmistim. Bu ne cok demode soylemleri yuzunden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek gözüyle moda analizi harikasınız :)

      Sil
  3. Canım harika bir yazı emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çizgili gömlek modelleri favorim👍

    YanıtlaSil
  5. Hep kadın modasından bahsedecek değiliz ya...Erkeklerin de bir modası var elbet...Güzel paylaşım...

    YanıtlaSil
  6. spor olanlar ne güzeeel :)

    YanıtlaSil
  7. Harika, sayenizde moda bilgi dağarcığım zenginleşiyor. Hoşça kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :)

      Sil
  8. Sarı şal kahve pantolon ve diğerleri tam yazlık renkler sıcacık insanın içini açıyor hepsi birbirinden güzel ama Böyle herkes fit mi o kısım açık oturum :))) Teşekkürler paylaşımların için :))

    YanıtlaSil
  9. Tabii ben fit olan görselleri seçiyorum estetik görüntü için :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın