Dış Giyimde Öne Çıkan 7 Trend

16 Kas 2017

trendler

Herkese merhabalar bir izleyicimden aldığım mail üzerine bu yazıyı yazmaya karar verdim. Bu sezon mont, kaban gibi dış giyim parçalarından nelerin moda olduğunu bana soran sevgili melis için araştırma yaparken kendimi bu postu hazırlarken buldum. 😊 2018'in en trend dış giyim parçalarının neler olduğunu siz de merak ediyorsanız yazıyı okumaya devam edin. 👇

kış-modası-2018
Klasik  Kaban
Kış gardırobunun vazgeçilmezleri arasında yer alan klasik kabanlar her sezon moda olduğu gibi bu sezonda olmaya devam ediyor. Genelde kaşe kumaştan tasarlanan klasik kabanların hem uzun hem kısa modelleri bulunuyor. Özellikle siyah, camel ve gri tonlar öne çıkarken; mavi, pembe gibi renklerde oldukça revaçta.
2017-2018-kıış-trendleri
Shearling Mont
Kışın gelmesiyle birlikte shearling montlar tekrar gün yüzüne çıkıyor. Geçen sezonun trendleri arasında olan shearling montların bu yıl tekrar moda olduğunu söyleyebiliriz. İster spor ister şık kıyafetlerinizle rahatlıkla giyebileceğiniz shearling montları kış gardırobunuza ekleyemeyi unutmayın.
ekose-kaban-modelleri-2018
 Ekose Kaban
Son dönemlerde ünlü markaların koleksiyonlarında ağırlık verdiği ekose desenli kabanlar, bu sezonun it'leri arasına en üst sıralardan girmeyi başardı. Skinny jean, pileli etek, balıkçı yaka kazak gibi aklınıza gelebilecek tüm parçalarla zorlanmadan kombinleyebilirsiniz.
bu-kış-ne-giyelim-2018
 Vinil Mont
Bu sezon derinin yeni bir rakibi var. Moda dünyasında çok sık kullanılmaya başlayan vinil, derinin pabucunu dama atıyor resmen. Oldukça şık ve iddialı görünümüyle vinil montları kombinlerken diğer parçaları daha sade seçmenizde fayda var. 
dış-giyim-trendleri
Parka Mevsimi 
Soğuk ve yağmurlu havaların vazgeçilmez parçası parkalar gardırobumuzun ayrılmaz parçası olmaya devam ediyor. Özellikle bu kışın gözde rengi  haki yeşili militer tipi 
parkalar öne çıkıyor.

2018-kış-modası
 Kürk Trendi
Daha önceleri kürk sadece lüks giyimin temsili olarak görülüyordu. Son zamanlarda ise sahte kürkün popüler olmasıyla birlikte daha ulaşılır bir parça olan kürk sokak modasını da ele geçirmiş durumda. Hem sıcak tutan hem şık görünmenizi sağlayan kürk kesinlikle bu yılın gözde parçalarından.
puf-mont-modası
Puf Mont
Bu sezonun en gözde trendlerinden bir de puf montlar. Spor olduğu kadar şık bir görünüme sahip olan puf montlar bu sezon daha kabarık ve fazlasıyla tarz bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Görseller : pinterest

12 yorum

  1. parka ve ekose kabanları bende çok severek giyiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekoseye karşı benim de bu aralar ayrı bir sempatim var :)

      Sil
  2. Ben en çok parka ve bombet ceket giyiyorum. Spor giyindigim için onlar uyumlu oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Puf montlara bayıldımm :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi ne güzel yaaaa çok iyi seçimleeer :)

    YanıtlaSil
  5. Kürklerde gözüm var bu kış :)

    YanıtlaSil
  6. kışın giyinmeyi daha çok seviyorum, sadece kürk sahte de olsa iyi çağrışımlar yapmıyor :/ harika bir paylaşım, eline sağlık, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bendee kışı bende seviyorum ve kış kıyafetlerini de :) Güzel yorumun için teşekkürler.

      Sil

Yorum Bırakın