Trend Alarmı: Ekose

1 Kas 2017

ekose-desenler
Modanın eskimeyen trendi ekose bu sezona iddialı bir giriş yaptı. 2017/2018 sonbahar-kış sezonunun önemli trendleri arasında yer alan ekoseler, sokak modasını da ele geçirmiş durumda. Bu sezon özellikle baştan ayağa ekose giymek çok moda. Maskülen pantolon ceket takımları, blazer ceket ve kabanlar bu stilin demirbaşları. Her yaştan her kesimden kadının kullanabileceği ekose desenli parçaları rahatlıkla gardrobunuza ekleyebilirsiniz. Ayrıca zamansız bir desen olduğu için ekoseli kıyafetleri uzun süre giyebilirsiniz. Peki ekose desen nasıl giyilir öneriler yazının devamında...



ekose-nasıl-giyilir
Ekose Kabanlar
Kış mevsimi denilince akla ilk gelen giyim parçası kaban oluyor şüphesiz. Doğru seçilen kabanlar, bizi soğuktan korurken aynı zamanda şık görünmemizi sağlıyor. 2017/2018 kaban modasında ekose desenler önemli bir yere sahip. Özellikle oversize ekose kabanlar oldukça moda. Bu tür kabanlar hem spor hem şık kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilir.

ekose-ceket-nasıl-kombinlenir
Sportif Yorum
Yine bir dış giyim parçası olan ekose ceketler bu yılın popüler  trendlerinden. Ekose ceketi spor tarzda kombinlemek için jean üzerine spor bir kazak giyebilirsiniz. Bu kombinin altına ise spor ayakkabı veya botlar  ideal bir seçim olacaktır.
2018-kış-modası
Ekose ceketinizi hem spor hem şık kıyafetlerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Bu görselde de gördüğünüz gibi kot pantolon, havali bir bot ve clutch çanta kullanılmış. Siz de bu tarz bir kombin yaparak etkileyici ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

ekose-trendi
Ekose Takımlar
Daha önceki 👉 yazımda söylediğim gibi takım elbise bu sezon çok moda. Özellikle bu tarz takımlarda ağırlıklı olarak siyah beyaz ekose desenlerinin kullanıldığını görüyoruz. Takım giymeyi seviyorsanız, maskülen tarzda ekose takımlarla şık ve cool bir görünüm elde edebilirsiniz. 
sonbahar-kışın-ne-giysek
Desenleri Karıştır
Genelde bir çoğumuz desenli bir parça giydiğimizde diğer parçanın daha sade olmasına dikkat ederiz. Fakat son zamanlarda farklı desenleri bir arada giymek moda oldu. Ekose bir parçayı puantiyeli ya da farklı bir desenle kombinleyebilirsiniz. Tabi bu biraz risk içeriyor. Kendinize yakıştırsanız havalı ve dikkat çekici görünebilirsiniz. Ama rüküş olma ihtimali de var. Bu yüzden moda kurbanı olmadan kendi tarzına yakışacak şekilde kombinlemenizi öneririm.
moda-blogları

ekose-takım-nasıl-giyilir

2017-2018-sonbahar-kış-modası

son-moda-kombinler

Görseller : pinterest

14 yorum

  1. çok tarzım değil benim ekose :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi bu sezon ben çok sevdim ekoseyi :)

      Sil
  2. great print! love the inspiration :)

    Love,

    Angela
    www.angelavissers.com

    YanıtlaSil
  3. Ekose kabanları seviyorum çok şık modeller var :) Harika bir yazı daha canım.

    YanıtlaSil
  4. Dediğin gibi ekose zamansız bir trend. Ceketler çok güzel tam sonbaharın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten modası hiç geçmiyor ama bazı yıllar daha popüler oluyor.

      Sil
  5. Ben ceket ve kabanda seviyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekoseli ceketler bu kış gerçekten çok şık :)

      Sil
  6. Üçüncü fotoğraftaki blazer ceketi beğendim. Ben hayatta öyle kombinlemem onu ama ceket olarak güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kombinlemesini sevdim ben ozellikle botlar👍

      Sil

Yorum Bırakın