Bu Çizmeler Çok Moda

29 Ara 2017

diz-üstü-çizme
Geçen sezondan bu sezona uzanan diz üstü çizmeler kışın en gözde trendleri arasında yer alıyor. Çizmeler, soğuk havalarda gerçekten tam kurtarıcı bir parça. Diz üstü çizmeleri, hem şık hem spor kombinleriniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Topuklu ve topuksuz modelleri bulunan çizmelerin, en yakıştığı parçalar ise mini etek ve elbiseler. 2018 kış modasının en güçlü trendi diz üstü çizmeler bu yılın vazgeçilmez parçaları arasında olacağa benziyor.

diz-üstü-çizme-nasıl-giyilir
Bu yaz şifon ve çiçek desenli elbiseler çok modaydı. Herkes severek bol bol bu tarz elbiseleri giydi. Kışında bu tarz elbiseleri değerlendirmek harika olmaz mıydı? Bunun için elbisenizin altına giyeceğiniz diz üstü çizme ve külotlu çorapla yazlık elbiseleri kışa uyarlayabilirsiniz. Söylemeden geçemeyeceğim şifon tarzında elbiselere özellikle süet çizmeler çok yakışıyor.
mini-etekle-diz-üstü-çizme
 Sanırım diz üstü çizmelerin en şık hali mini eteklerle kombinleneni. Tabii eteğin boyu burada önemli. Eğer giydiğiniz etek çok kısa olursa basit görünebilirsiniz. Hafif bir bacak dekoltesi ise sizi şık ve çekici gösterir. Ayrıca boyunuz çok uzun değilse, çizmenizle aynı renk bir çizme giyin. Böylelikle hem ince hemde uzun görünebilirsiniz.
pantolonla-diz -üstü-çizme-trendi


Etek ve elbisenin dışında diz üstü çizmeleri pantolonlarla da  kombinleyebilirsiniz. Dar paça jean  ve üzerine istediğiniz parçayı giyerek stilinizi tamamlayabilirsiniz.
2018-kış-modası

2018-sonbahar-modası

çizme-bot-modası

diz-üstü-çizme-trendi

kırmızı-çizme

çizme-kombinleri

moda-düşleri

10 yorum

  1. Çok güzeller gercekten. Kisin elbise veya etekle cizmeyi daha cok yakistiriyorum 😊

    YanıtlaSil
  2. Birbirinden şık kombinler çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. şu diz üstü çizmeler çok şık gerçekten

    YanıtlaSil
  4. Bu sene çok moda oldu gerçekten. seçimlerin çok şık Nil ♥

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın