Sokak Stili: Balıkçı Yaka

19 Oca 2018

Bazı parçalar vardır mutlaka her kadının gardırobunda yer alması gereken. İşte o parçalardan biri balıkçı yaka kazaklar. Bu kazaklar hemen hemen her tarza hitap ediyor. Tarzınız ister spor ister şık olsun balıkçı yaka bir kazakla, harika kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca, şu soğuk günlerde sizi atkı derdinden de kurtaracak olduğunu söyleyebilirim. Aslında balıkçı yaka kazaklar zaten bildiğimiz tanıdığımız bir trend ve bir çoğumuzun dolabında da yer alan bir parça. Ancak bu sezon ünlülerin özel davetlerde bile balıkçı yaka tercih etmesiyle birlikte yükselişe geçen bir trend oldu. 2018 kış sezonunda dar modellerin yanı sıra salaş balıkçı yakalarda oldukça trend.

balıkçı-yaka-kazak

Peki Balıkçı Yaka Kazağınızı Nasıl Kombinlemelesiniz?
Balıkçı yaka, bir çok trende ayak uydurabilen bir parça. Günlük sokak stilinizde jean üzerine, balıkçı yaka kazak ve kaban giyerek spor ama aynı zamanda şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Salaş modelleri sevdiğim kadar dar modelleri de çok seviyorum. Vücudunuzda gizlemeniz gereken fazlalıklarınız yoksa, dar stil de bir balıkçı yaka kazak giyebilirsiniz. Eğer göbek bölgenizden şikayetçiyseniz, bu sezonun modası olan salaş kesim bir kazak giymenizi öneririm.

etek-boğazlı-kazak-kombinleri
Pantolonun yanı sıra eteğe de çok yakışıyor, balıkçı yaka kazaklar. Eğer şık bir kombin yapmayı düşünüyorsanız, eteğinizin üzerine daha ince bir kazak giyebilir ve bu kombini topuklu yarım botla tamamlayabilirsinizGünlük kullanım için ise oversize balıkçı yaka kazağınızı pileli veya kalem eteklerinizle kombinlemeyi deneyebilirsiniz.
2018-kış-kombinleri
Artık balıkçı yakayı özel davetlerde de giymeniz mümkün. Görselde gördüğünüz gibi 👇Adriana Lima, geçenlerde bir davete bu şekilde katılmıştı. Beyazın hakim olduğu kombininde kırmızı botlarıyla şık ve oldukça elit görünüyor.

adriana-lima-beyaz-elbise

2018-kış-modası

balıkçı-yaka-nasıl-giyilir

boğazlı-kazak-kombinleri

2018-kış-stilleri

boğazlı-elbise-modeleri


10 yorum

  1. Balıkçı yaka kazaklar olmazsa olmazlarından.:)

    YanıtlaSil
  2. Dar balikci kazaklari cok severim ve moda olsun olmasin giyerim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha rahat modelleri giyiyorum ama dar modellerde bazı kıyafetlere çok yakışıyor gerçekten :)

      Sil
  3. Çok seviyorum ya bence paltonun altına giyilince çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu aralar çok trend oldu genelde aynı tonlarda giyiliyor :)

      Sil
  4. balıkçı yaka asla giyemediğim bir parça boğulacak gibi oluyorum :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarıda rahatsız etmiyor ama evde uyurken falan bende sıkı yaka hiç bir şey giyemem :(

      Sil
  5. hepsi ne güzelmiş ya ne güzelleri seçmişsin :)

    YanıtlaSil
  6. Cok oturmayan balıkçı yakaya bayilirim ya da saran ama yumusak doku. Kombinlenmesinin zor olmayacagini düşünüyorum modeller cok hos.

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın