Meyveli Dondurma Tadında Bir Trend / Pastel Renkler

19 Nis 2018


pastel-renkler
Pembe, lavanta, mavi, sarı gibi baharın en tatlı renkleri bu sezon bizi düşler ülkesine davet ediyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarına çok yakıştığını düşündüğüm pastel renkler, sokak modasını da hakimiyeti altına almış durumda. Sokak modasında bu sezon sıkça rastladığımız takım elbiseler, pastel renklerin en yakıştığı trendlerin başında geldiğini ve en popüler olanı olduğunu söyleyebilirim. Takım elbise dışında pastel renkleri uçuş uçuş elbiselerden eteğe hatta bluza kadar bir çok parçada göreceğiz. Peki pastel rengi nasıl kombinleyebiliriz ? Gelin hep beraber devam edelim.

pastel-renkler-nasıl-kombinlenir
Bahar ve yaz aylarının kurtarıcısı olan beyaz rengi, pastel renkleriyle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gerçekten beyaz, pastelin tüm tonlarıyla uyum sağlayan en ideal renk olduğunu düşünüyorum. 
2018-ilkbahar-yaz-modası
Seçtiğiniz pastel bir rengi, yine o rengin başka tonlarıyla eşleştirerek kombinler yapabilirsiniz. Ama bu tarz bir kombin de renk geçişlerini iyi bir şekilde ayarlamalısınız yoksa kötü bir görüntü ortaya çıkabilir.
yaz-modası-2018
Takım elbisenin bu sezon çok popüler olduğunu söylemiştim. Özellikle de pastel tonlarda takım elbiseler ilkbaharın gözdesi olmaya aday. Ve artık takım elbiseler sadece iş ortamında giyilmiyor. Günlük stilinize de takım elbiseleri rahatlıkla dahil edebilirsiniz Pastel tonlarda bir takım ve altına spor ayakkabılarla gerçekten şık olmanız kaçınılmaz.
ilkbahar-yaz-renkleri
Bildiğiniz gibi bu aylar düğün, nişan ve mezuniyet zamanları. Bu özel günlerde giyeceğiniz elbiseyi pastel renklerde tercih edebilirsiniz.
sof-renkler-nasıl-giyilir
Pastel renkleri, günlük stilinize zahmetsiz bir şekilde eklemek isterseniz ihtiyacınız olan tek şey bir adet jean. İster jean pantolon isterseniz jean etek veya şortla, pastel renkli parçaları giyebilirsiniz.
pastel-renkler

Son olarak söylemek istediğim eğer pastel renk trendini yakalamak istiyor ama kendinize bu tonları yakıştıramıyorsanız, ayakkabı ve çantada pastel renkleri deneyebilirsiniz. Pastel esintisi bu sezon moda dünyasını etkisi altına almışken sizde bu trende ayak uydurarak baharın enerjisini yansıtın o zaman! 
bu-yaz-neler-moda


11 yorum

  1. Bahar ve yaz aylarinda pastel tonlarini seviyorum. Kisin beni biraz solgun gösteriyor. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi yaz gelince bronzlaşıyoruz daha çok yakışıyor :)

      Sil
  2. Çokk sevdimmm ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  3. Yaza en uygun renkler bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten tam bahara yakışan renkler. Ne kadar yumuşak tonlar..

    YanıtlaSil
  5. püfür püfür bir his veriyor pastel renkler, yaz için ideal gerçekten..:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzelmiş gerçekten[URL="https://bayandio.com/"].[/URL]

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın