Kış Modası / Pileli Etek Nasıl Kombinlenir?

25 Ara 2018

pileli-etek

50 ' li yıllardan günümüze taşınan modern, şık  ve zamansız görünümleriyle pileli 
etekler bu sezonun favori paçalarından biri. Aynı zamanda sokak modasını da ele geçiren pileli eteklere, bu kış gardırobunuzda mutlaka yer vermelisiniz. Kışın pileli etek giymek size uzak bir fikir gibi gelmesin. Eteğinizin altına, yapacağınız kombine göre çizme ve bot giyebilir, böylece soğuk havadan korunabilirsiniz. Kapalı ortamlarda ise eteğin altına zaten istediğiniz ayakkabı modelini giyebilirsiniz. Bu sezon pileli eteklerde renk seçeneği de oldukça geniş. Özelikle metalik tonlarının çok moda olmasının yanında; altın, haki, siyah, kahve tonları, mürdüm renkleri de sezonun trendleri arasında bulunuyor. Bir çok yaş grubuna hitap eden pileli etek modelini kış stilinize eklerken nasıl kombinleyebileceğinize ise gelin beraber bakalım...

kışın-pileli-etek-nasıl-giyilir
 Sıcacık Kazaklarla Giyin
Pileli etekleri, kış stilinize eklemek için kazaklarınızla beraber giymeye ne dersiniz ? Hem rahat hem de şık görünmek için daha doğru bir yol olamaz diye düşünüyorum. Kazağınızı eteğin içine koyarak veya eteğin üzerine gelecek şekilde hatta oldukça salaş bir kazakla birlikte giyebilirsiniz. 
şık-pileli-etek-modelleri
 Şık Parçalarla Kombinleyin
Pileli etek, pek çok ortamda giyebileceğiniz kombinleme yelpazesi geniş bir parçadır. Günlük kullanımın yanı sıra daha şık giyinmeniz gereken ortamlarda da kurtarıcınız olacağından emin olabilirsiniz. Pileli eteğinizin üzerine şık bir bluz giyebilir veya eteğin tarzına uygun bir ceketle kombinleyebilirsiniz. Ayrıca görselde de gördüğünüz gibi deri ceket ve topuklu ayakkabılarda bu eteğe çok yakışıyor. 
kış-modası-2019
Sportif Dokunuş
Bir çok kadın hafta sonları daha rahat ve spor kıyafetleri tercih ediyor. Siz de rahat giysiler seçerken feminen tarzınızdan ödün vermek istemiyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda pileli eteğinizle sportif kombinler yapmayı deneyin. Eteğinizi spor ceket ya da montunuzla rahatlıkla kombinleyebilir, ayakkabı tercihinizde spor ayakkabı giyebilirsiniz. Hem spor ayakkabı hem de düz botlar bu eteğe oldukça yakışıyor.
pileli-etek-üstüne-ne-giyilir
Kısa Modelleri Deneyin
Pileli eteklerde uzun ve midi modeller daha çok tercih edilirken mini modellerde alternatif  olarak aklınızda bulunabilir. Kış aylarında üşüyebileceğiniz için altına özellikle uzun çizmeler giymelisiniz. 

14 yorum

  1. bir türlü alışamadığım bir moda hiç hoşlaşmıyorum bu eteklerden :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii zevkler değişebiliyor. ben bayılıyorum mesela :)

      Sil
  2. Gerçekten çok şık kombinler paylaşmışsın hemen gidip alasım geldi :))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel içerik olmuş teşekkürler bu etekler kolay kolay herkese yakışmıyor maalesef :)

    YanıtlaSil
  4. İnce hatları olanlarda şık duracağına inanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce olanlara yakışıyor evet ama bazı kusurları da kapatıyor. Mesela göbek kısmında ki fazlalıklar gibi.

      Sil
  5. Merhabalar sizi yeni keşif ettim blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim.(tariflimutfak/sibelinyemekleri).Mutlu yillar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hoş geldiniz bloguma. Bende sizi takipteyim sevgiler...

      Sil
  6. 2019 yılında daha mutlu daha sağlıklı ve daha başarılı günler dilerim. Böyle güzel çalışlara devam etmeniz dileği ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Size de mutlu ve başarılı seneler.

      Sil
  7. Kazakla cok güzel duruyor bence 😊

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın