Trend Alarmı : Teddy Kaban

1 Şub 2020

Teddy-kaban

Zahmetsiz ve rahat şıklık  sevenler için bu sezonun en gözde trendlerinden biri olan teddy kabanları sizin için araştırdım. Soğuk havalarda stilinizi yansıtan en önemli parçalardan biri kabanlardır şüphesiz. Dışarının soğuğundan korurken aynı zamanda şıklığınızın tamamlayıcısı görevini görürler. Teddy manto ve kabanlar 2016'dan bu yana modası hiç geçmeyen trendlerden biri oldu. Hatta 2020 kış sezonunda popülerliği bir hayli yükseldiğini söyleyebilirim. Özellikle ünlüler arasında; Rosie Huntington-Whiteley, Hailey Baldwin, Kim Kardashian gibi isimlerin, kış stillerinde teddy kaban tercihi bu kaban modelinin çekiciliğini artırdığını düşünebiliriz. Ünlülerin de üzerinden çıkarmadığı bu yumuşacık montlar, hem günlük hem de gece davetleri için ideal parçalardan birisi. Peki Tedyy kaban ve montlar nasıl kombinler- kimler giyebilir ? Gelin bunun cevabını hep birlikte arayalım...

kim-kardashian-stili

Teddy kaban modellerinde öne çıkan baskın rengin kahve tonları olduğunu görebiliyoruz. Özellikle kahverengi yani oyuncak ayı görünümde olan teddy kabanlar bir tık öne çıkıyor olsa da; beyaz, pembe, mavi ve mor renkleri de oldukça revaçta. Çabasız bir şıklık yakalamak için Kim Kardashian gibi simsiyah bir kombin üzerine bu tarz bir kaban giyebilir ve böylelikle şık ve havalı görünüm yakalayabilirsiniz.


Günlük kombin için; bir adet teddy kaban, spor ayakkabılar ve jean stilinizin anahtar parçaları olabilirler. İsterseniz içinize balıkçıl yaka bir kazak veya beyaz basic tişört giyebilirsiniz. 

peluş kaban nasıl giyilir

 Kabanınızı, trendleri takip eden her kadının favorisi olan, elbiselerle giymeyi deneyin! Mini veya uzun bir elbise giyebilirsiniz. Hangi boy elbise modelini tercih ederseniz edin altına uzun çizmeler çok yakışacaktır. Hem elbise, hem eteklere çok yakışan bu kabanların, birçok stile uyum sağladığını görebiliyoruz.

peluş-kaban-trendi

Spor şık sevenlerdenseniz bu kabanı giyerken ayakkabı ve çanta tercihinde daha şık seçimler yapabilirsiniz. Topuklu bir bot veya ayakkabı, klasik bir çanta ile stilinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız aksesuarlar kombininizin oldukça havalı görünmesini sağlayabilir.

2020-kış-modası

Gördüğünüz gibi teddy kaban ve montlar bir çok stile rahatlıkla uyarlanabiliyor. Bu yumuşacık, rahat aynı zamanda şık olan kaban modeli soğuk hava koşulları için kârlı bir yatırım olabilir ne dersiniz?

peluş-kaban-nasıl-kombinlenir

teddy-kaban-nedir

2020-kış-sezonu-modası

ünlülerin-stili

teddy-bear-manto

16 yorum

  1. Ayy alasım geldi ne güzel kombinler 😊

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı ama ince olmak lazım gitmek için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok zayıf olmak gerekmiyor. Kim Kardashian çok ince bir kadın değil ama üzerinden çıkarmıyor 😀

      Sil
  3. bende çok seviyorum ama boyum kısa. Uzun boylulara çok yakıştırıyorum ben Teddy kabanları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa modelleri de var seviyorsan deneyebilirsin 😊

      Sil
  4. üstten dördüncü ve beşincii. nerde satılıyo bunnaaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir çok markada var zara, h&m, berksa gibi... 😊

      Sil
  5. Çok güzeller ama aşırı zayıf olmak gerek giymek için, yoksa tam bir teddy bear oluruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence vücut proporsiyonuna uyuyorsa çok zayıf olmasa da yakışan çok kadın gördüm 😊

      Sil
  6. Gerçekten çok güzeller ama bu kabanları kullanmak için sanki biraz ince olmak gerek herkese çok yakışacak gibi değil....
    Bu arada artık bloğunu takipteyim..
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ben seni takipteyim zaten 💓💓💓

      Sil
  7. Renkler harika ama çok zayıflarda iyi duruyor 🙈

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten de çok güzel çalışmalar, tebrikler.

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın