2020 Plaj Modasında Öne Çıkan 9 Mayo ve Bikini Trendi

9 Tem 2020


2020-plaj-modası

Bu sene tatil anlayışı geçmiş yıllardan biraz farklı olsa da, bu hiçbir yaz aktivitesinin yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Özellikle ülke genelinde alınan tedbirler sayesinde tüm yıl hayalini kurduğumuz; deniz, kum ve güneş üçlüsüne kavuşabileceğiz. Belki en sevdiğimiz seyahat noktasına gidemeyeceğiz ancak ülke içinde sosyal mesafeyi koruyarak tatil yapmak veya bir havuz kenarında güneşlenmek gayet mümkün görünüyor. Tercihiniz ister havuz ister plaj olsun hazırlıklarınızı eksiksiz yapmalısınız. Plaj alışverişine çıkarken alınacaklar listesinin en başında tabi ki mayo ve bikiniler yer alıyor. Çiçekler, hayvan desenleri, neon renkler, metalikler; tek omuzlar, fırfırlar ve batik desenler 2020 yaz sezonunda karşımıza çıkacak trendler arasında. 


mayo-bikini-modelleri

Fırfırlar

Birkaç sezondur elbise bluz ve eteklere hareket katan fırfır detayları şimdi mayo ve bikinilerde. Fırfır detaylara mayoların askı kenarlarında, bikini alt ve üstlerinde bolca rastlayacağız. Özellikle küçük göğüslü olanlar fırfır detayları olan mayo ve bikinileri tercih edebilir. Göğüs bölgesine denk gelen fırfırlar göğüslerinizi olduğundan daha büyük göstereceği için büyük göğüslü olanlar kesinlikle uzak durmalı.

2020-plaj modası

Batik Desenler

Bir döneme damgasını vuran batik, bu sezon tekrar yükselişe geçti. Batik desenini yeni sezonda sadece kıyafet tasarımlarında değil, mayo ve bikinilerde de görmeye hazırlanıyoruz. Batik desenli mayo ve bikiniler bohem dokunuşlardan vazgeçemeyenlerin favorisi olacağa benziyor.

2020-bikini-modelleri

Vazgeçilmez Siyah

Zamansız bir renk olan siyah, moda dünyası için cool , ve aynı zamanda vazgeçilmez tonlardan biri. Hani bir söz vardır ya “Her kadının dolabında mutlaka siyah bir elbise olmalı diye” işte o sözü plaj modasına da uyarlayabiliriz. Çünkü siyah mayo ve bikiniler zamansız ve modası geçmeyen parçalar.  Ayrıca hemen hemen her ten rengi ile uyumlu tonu, onu sportif veya klasik olsun her stil içinde ideal bir seçenek yapıyor. 

2020-mayo-modelleri

Çiçek Desenleri

Yaz aylarının en vazgeçilmez desenlerinden bir olan çiçek desenlerinden plaj modası da nasibini aldı. Çiçek bahçesini andıran floral tasarımlar, hem vintage görüntüsü yakalamanıza yardım ederken, hem de oldukça fresh gözükmenizi sağlıyor. Yaz enerjisini üzerinizde taşımak için çiçek desenlerini tercih edebilirsiniz. 

2020-plaj-giyimi

Tek Omuz

Sezonun trendlerini yakından takip ediyorsanız eğer düşük omuz kıyafetlerin ne kadar popüler olduğunu muhakkak bilirsiniz. Özellikle feminen ve şık görünmeyi seven kadınların vazgeçemediği bu trend, plaj modasını da etkisi altına aldı. 2020 yaz sezonunda sıkça göreceğimiz tek omuz mayo ve bikiniler şıklığından vazgeçemeyenlerin favorisi olacağa benziyor.

plaj-modası-2020

Metalik

Kıyafetlerde görmeye alışık olduğumuz metalik trendi artık bikini ve mayolarda. Dikkat çekmeyi sevenlerdenseniz metalik mayo veya bikininizle tüm gözleri üzerinize toplayacağınızdan emin olabilirsiniz. 

en-tarz-mayo-bikini-modelleri

Neon Etkisi 

Bu sezon karşımıza çıkan diğer bir trend ise neon renkler. Hemen hemen her markada görebileceğimiz neon bikini ve mayolar yükselen trendler arasına girdi. Yaz enerjisine uygun canlılığı, giyenin dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan, neon akımını tercih ederek göz alıcı görünebilirsiniz.

2020-yaz-modası

Hayvan Desenleri

2020 plaj stili arasında olan vahşi desenler, kıyafet ve aksesuarlardan sonra şimdi mayo ve bikini modellerinde. Yılan derisinden zebraya, leopardan kaplan desenlerine kadar bildiğimiz ne kadar hayvan deseni varsa bu yaz mayo/bikini modellerinde göreceğiz. 

en-trend-mayo-bikiniler-hangileri

Yüksek Bel Altlar

Yüksek bel olan her şey son günlerde oldukça moda olduğunu biliyoruz. Son zamanların trend kıyafetlerine baktığımızda yüksek bel jean’ler ve şortlar gibi yüksel bel bikini altları da çok moda. Özellikle karantina zamanında aldığımız kiloları saklama konusunda da avantaj sağlayan yüksek bel bikini modelleri bu sezonun en fazla tercih edilen modelleri arasında olacağa benziyor.

12 yorum

  1. Bu yaz hiçbir şey için gönlüm coşuyor malum korona sürecinden dolayı. Güzel modeller seçmişsin Nil, teşekkür ederiz 😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın bu süreçten dolayı hepimizin tadı tuzu kaçtı. Ama arada yapılacak küçük kaçamaklardan elbet bir şey olmaz :)

      Sil
  2. Harika bir post olmuş. Tatile çıkmadan bu yazıyı açıp bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler faydalı olabilmişsem ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Fırfırlı olanlar benimde çok ilgimi çekiyor.. Hepsi şahane :)

    YanıtlaSil
  4. bu yaz plaj bikini filan olcak mı yaa, denize girebilcez miii :) neon renkler süfermiiiş :)

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı bikiniyi çok beğendim ☺️

    YanıtlaSil
  6. mavi batik ve kırmızı, iki favım :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın