Bana Burcunu Söyle Sana Saç Stilini Söyleyeyim

3 Eyl 2020

Burcuna göre saç stili

Astrolojiye inanıyorsanız burçların günlük hayatımızda nasıl önemli bir rol oynadığını bilirsiniz. Burçlar insanların karakter özelliklerini etkilediği gibi saç ve güzellik seçimlerini de etkiliyor. Tabii bunu ben değil  astrologlar söylüyor. Mesela bazı burçlar daha sade modellere yönelirken bazıları gösterişli ve havalı saç stillerini tercih edebiliyor. Bunlar hep yıldızların etkisiyle verilmiş kararlar. Peki sizin burcunuz saç stiliniz hakkında neler söylüyor. Hangi burç hangi saç modelini kullanıyor? Merak ediyorsanız yazıyı okumaya devam edin!

Burcuna göre saç stili

Koç Burcu

Koç burcunu tanımlamamız gerekse; lider ruhlu, enerjik ve cesur kelimelerini rahatlıkla kullanabiliriz. Ayrıca hırslı bir yapıya sahip olan koçların günlük hayatları tempolu bir şekilde geçer. Bu tempolarıyla uyumlu pratik saç modelleri koçların favorisidir. Koç kadının favorilerine kısa ve modern saç modellerini örnek verebiliriz.  

Burcuna göre saç stili

Boğa Burcu 

Boğa burcu kadını; azimlidir ve hayal ettiğine ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapar. Ayrıca yenilikten hoşlanmayan geleneksel bir yapıları vardır. Bu özelliklerinden dolayı da saç stilini kolay kolay değiştirmezler. Yıllarca boğa kadınını aynı saç stiliyle görebiliriz. Bu saç stili de genelde doğal görünümlü, dalgalı modeller olduğunu söyleyebilirim.

Burcuna göre saç stili


İkizler Burcu

Her zaman neşeli, canlı ve enerjiktir ikizler kadını. Çevresiyle çok rahat bir şekilde iletişim kurabilen dost canlısı bir yapıları vardır. Ayrıca yeniliklere son derece açık oldukları için yeni saç modellerini denemekten çekinmezler. Uzun ve bakımlı saç modelleri favorileridir. 


Burcuna göre saç stili


Yengeç Burcu

Yengeç burcu kadını zarif ve duygusal bir yapıya sahiptir. Bu özelliğinden dolayı romantik bir tarafı da vardır. Aile ve geleneklerine bağlı olan yengeçler saç stillerinde doğal görünümleri severler. Abartıdan uzak sade modeller tam da yengeç burcunu yansıtır.


Burcuna göre saç stili

Aslan Burcu

Aslan kadını için asalet ve ihtişam her zaman ön plandadır. İddialı ve havalı görünmeyi sevdikleri için doğal saç modelleri hiç onlara göre değildir. Genelde gösterişli, dikkat çeken modelleri tercih eden aslan kadını, stil değişikliğinden de asla korkmaz.


Burcuna göre saç stili

Başak Burcu 

Sıra geldi yardımsever ve ince ruhlu başaklara. Hayatını düzenli ve planlı yaşama üzerine kuran başaklar son derece titizdirler. Dağınıklığı hiç sevmezler. Evde ve işte oldukça düzenli ve tertipli olmalarıyla tanınırlar. Bu özelliklerini saç modellerine de yansıtırlar. O yüzden bir başak kadınının saçları her zaman özenli ve topludur. 

Burcuna göre saç stili

Terazi Burcu

Terazi burcu kadını çekici ve seksi bir fiziksel yapıya sahiptir. Estetik ve güzel şeyleri severler. Saç stilinde tercihleri sade ama bir o kadar dikkat çekici modellerdir. Uzun bakımlı ve dalgalı saçlar tam terazi kadınını anlatır.


Burcuna göre saç stili

Akrep Burcu

Akrep burcu kadınlarını tanımlamak gerekirse kendinden emin, güçlü ve sert diyebiliriz. Ama bu sert görünümlerine rağmen dişi kimliklerini unutmazlar. Ön planda olmayı ve marjinal seçimler yapmayı severler. Ruh haline göre saç stilinde ve renginde değişim yapabilirler. Özellikle en sıra dışı saç modellerini akrep burcunda görebilirsiniz.


Burcuna göre saç stili


Yay Burcu

Yay burcu kadınları kıvrak zekası, her konuda bir fikri olması ve esprili kişiliğiyle tanınır. Ama en belirgin özelliği özgür ruhlu olmasıdır. Özgür yapısı giyim tarzı ve saç stilini de etkilediği için bir yay kadınını hiçbir zaman jilet gibi göremezsiniz. Saçları çoğu zaman dalgalı ve doğal yapıdadır. Örgü modelleri ya da dağınık saç modellerini kullanırlar.

Burcuna göre saç stili


Oğlak Burcu 

Ayakları yere basan, çalışkan, kariyerine önem veren oğlak kadınları ciddi tutumlarıyla da tanınırlar. Maceraperest tanımı bir oğlak kadını için kesinlikle uygun değildir. O yüzden de saçlarında kolay kolay değişim yapmazlar. Genelde orta boy veya kısa kesilmiş modern saçlar oğlak kadını için vazgeçilmezdir. 


Burcuna göre saç stili

Kova Burcu

Kova kadını maceracı, girişken, iyi bir dinleyici ve konuşmacıdır. Moda ve stil konusunda kesinlikle trendleri takip etmez. Moda haberleri ve dergileri kova kadınına göre olmamasına rağmen giydiği her şeyi bir o kadar kendine yakıştırmasını da bilir. Saçları bakımlı kendine has stildedir. Saç aksesuarını ve farklı saç modellerini kova kadınında görebilirsiniz.

Burcuna göre saç stili

Balık Burcu

Son burcumuz balık burcu. Duygusal, nazik, hayalperest balıklar... Ayrıca çok merhametlidir. Stilleri rahat, zarif ve kendine has bir tarzdadır. Saç modelleri stil seçimleri gibi abartıdan uzak, natürel ve zarif modellerdir. Ayrıca saç boyama ve kimyasal ürünlerden uzak durmayı tercih eder balıklar. 





11 yorum

  1. Yay& yengec tam benlık doğru bır ara kütte yapmıştım saclarımı ama genelde ruh halıme göre <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi bazen ruh halimiz değişkenlik gösterebiliyor bu da saç modelimize yansıyor :)

      Sil
  2. Eşarp modelleri de yazılsın 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bir düşünmem lazım 🤔 Biraz zor bir şey mi istedin 😄

      Sil
  3. Merakla okudum. Çok güzel bir yazı olmuş 💞

    YanıtlaSil
  4. Akrep olmama rağmen benim tercihim klasik sactan yana ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki yükselen burcunun etkisidir :)

      Sil
  5. Tipik bir Boğayım 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman analizler tutuyor mu saç stili konusunda :)

      Sil

Yorum Bırakın