Sonbahar Kış Mevsiminin Öne Çıkan 5 Etek Trendi

7 Eki 2020

etek-modası


Son yıllarda birçoğumuz rahatlığımıza o kadar alıştık ki pantolonlardan vazgeçemiyoruz. Evet itiraf ediyorum pantolon giymek daha az zahmetsiz, hareket özgürlüğü veriyor ve özellikle kış aylarında bizi sıcak tutuyor. Ama gel gör ki eteğin o havalı ve feminen duruşunu bir pantolon veremiyor bize. Özellikle bu sezon öne çıkan etek trendlerini incelediğimizde, kadınsı siluetinizi ortaya çıkaracak etek modelleri olduğu gibi kış aylarında rahat edeceğiniz sportif modellerde var. Bende bu sezonun etek trendlerinden en popüler olanlarını sizlerle paylaşıyorum. Gelin bakalım sonbahar kış sezonunda öne çıkan etek trendlerinde neler var.


kış-etek-kombinleri

Rahatlık Simgesi Jean Etekler

Jean etekler yıllardır gardıroplarımızda yer alan bir etek modeli. Arada popülerliğini kaybetse de sık sık trendler arasına girerek bize kendini hatırlatıyor. İşte bu sezonda zamansız aynı zamanda çok yönlü bu etek modelinin sahalara geri döndüğünü söyleyebilirim. Evet çok yönlü dedim çünkü aynı jean pantolonlarda olduğu gibi bu etek modeli de birçok stile kolaylıkla uyum sağlıyor. Günlük stil için kazak ve bluzlarla giyebilir, ofis görünümü için blazer ceketlerden yardım alarak şık ve spor bir kombin elde edebilirsiniz. Bu sezon özellikle mini modellerin dışında maksi boy kot etekler de çok trend haberiniz olsun. 

2021-sonbahar-kış-etek-modası

Feminen Duruş Deri Etekler

2020/2021 sonbahar-kış sezonunda derinin her hali çok moda. Pantolondan eteğe, ceketten gömleğe kadar nerdeyse her parçada deriyi göreceğiz. Özellikle deri kullanmayı seviyorsanız, bu sezon deri eteklere bir şans verin derim. Deri etek stilini incelediğimde; mini ve maksi boy modellerin yanı sıra pileli ve kalem etek modelleri de çok trend. Renklerde ise klasik siyahlar dışında tarçın ve kahve tonlarındaki deri eteklerin oldukça moda olduğunu söyleyebilirim.

kışın-hangi-model-etekler-moda-olacak

Salkım Saçak Püsküllü Etekler

Festivallerden sokağa transfer olan püsküller, kış modasının hitleri arasında yer alıyor. Püskül detaylarını; elbiseler, etekler ve çantalar dahil olmak birçok parçada göreceğiz. Ama özellikle püsküller, etek modellerinde bir tık öne çıkıyor. Sadece tek bir parçayla iddialı bir o kadar havalı görünmek isterseniz, size önerim gardırobunuza bu eteği ekleyin.  Blazer çeketler, kalın yün kazaklar, kabanlar hatta tişörtlerle bile giyebilirsiniz.

etek-trendleri-2021

Pileli Etekler

Moda editörleri, stil ikonları, ünlü, ünsüz her kesimin giydiği pileli etekler bu sezonda çok moda. Kırmızı halıdan sokak modasına, ev toplantılarından ofis ortamına kadar birçok stile uyum sağlama potansiyeli olan bu etekleri, yaz-kış demeden rahatlıkla giyebilirsiniz. Pileli eteğinizi topuklu, spor ayakkabı ve botlarla giyebilirsiniz. Kış stili için ise kalın bir kazak, ceket, fular ve kalın taytlar ekleyerek kombinleyebilirsiniz. Pileli etek tercihinizi yaparken bu senenin çok trend olan parçası deri kumaştan bir etek modeli seçeceğiniz gibi daha ince duran biraz daha sonbaharlıkkumaştan yapılmış etek modellerini de giyebilirsiniz.

kışın-hangi-etekler-moda

Hayvan Baskıları Her Yerde 

Moda dünyasında trendlerin bazıları gelir geçer bazıları ise nerdeyse her sezon moda kalır. İşte o trendlerden bir de hayvan baskıları olduğunu söyleyebiliriz. Bu sezon hayvan baskıları; kaplan, yılan ve leopar desenleri şeklinde ve etek formunda karşımıza çıkıyor. Hayvan baskısını doğru bir şekilde kombinlendiğinizde stil sahibi görünebilir, ama yanlış parçalarla giyerseniz anında rüküş görünebilirsiniz. O yüzden hayvan desenli eteğinizi kombinlerken üzerinize seçeceğiniz parçaları daha sade ve desensiz seçmenizi öneririm.


 

 

 

 

10 yorum

  1. Deri etekler acayip karizma :)

    YanıtlaSil
  2. Pantolonun rahatlığına çok alıştık, feminenliği unuttuk. Teşekkürler bu güzel seçki için Nilciğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Yıldızcığım. Etek ve elbise giymeli arada :)

      Sil
  3. Ay ben baştaki jean eteğe bayıldım. çok cool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı modeller gerçekten çok cool oluyor :)

      Sil
  4. jean ve deri ooooo çok iyiydileer :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel modeller özellikle kot etek klasiğini seviyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın