Tesettür Modası / Triko Kazaklarla Yapabileceğiniz 5 Kombin

14 Eki 2020

tesettür-kombin

Her kadının gardırobunda olması gereken bir parça var ki onsuz bir kış sezonun düşünemiyorum. Hangi parçadan bahsediyorum tabi ki sonbahar kış mevsiminin baş kahramanı trikolardan. Triko mevsimi açılmışken bu konuda yazmasam olmazdı. Ama bu yazım özellikle tesettür giyim için olacak. Bildiğiniz gibi artık tesettür modası hakkında da yazıyorum. Bu konuya daha önce şu yazımda değinmiştim. İsterseniz o yazımı da okuyabilirsiniz. Neyse şimdi gelelim konumuza. Havaların serinlemeye başladığı bir aya girmiş bulunmaktayız. Serin havaların vazgeçilmezi olan triko kazaklarla yapabileceğiniz 5 kombin önerisinde bulunacağım. Bu beş kombin stil konusunda kurtarıcınız olabilir. Özellikle sonbahar kış aylarında ne giysem sıkıntısı çekiyorsanız, çıkarın trikolarınızı ve yazıyı okumaya devam edin.

triko-kazak-kombini

Pantolonlarla Triko Kazaklarla

Birçok kadın hareket etmeyi kolaylaştırdığı ve özgürlüğü kısıtlamadığı için günlük hayatında pantolon giymeyi tercih ediyor. Konforlu bir giyim parçası pantolonlar. Triko kazaklarla giyildiğinde ise hem rahat hem de sportif bir görünüm oluşturmakta. Bol kesim bir pantolon giyiyorsanız, triko kazağınızı pantolon içine sokarak tarz bir görünüm elde edeceğiniz gibi, dar pantolonlarla daha salaş kazaklarınızı giyebilirsiniz.

genç-tesettürlüler-için-giyim-önerileri

Tesettür Modasında Günlük Stil Kurtarıcısı

Triko kazaklara fazlasıyla yakışan diğer bir giyim parçası da kot pantolon demiş olsam yanılmam herhâlde. Özellikle günlük giyim için çok kullanışlı olan kot pantolonlarınızı her tarzda triko kazağınızla giyebilirsiniz. İster tunik tarzında uzun modeller, isterseniz daha kısa ama oversize bir model tercih edebilirsiniz. Burada önemli olan kot pantolonunuzun modeline uygun trikoyu seçmek.

Kışlık-tesettür-kombinleri

Pileli Etek Triko Eşleşmesi

Pantolonlardan bahsettik şimdi gelelim hangi etek modelleriyle giyebileceğinize. Birçok etek modeli var ama özellikle pileli etekler triko kazaklara giyildiğinde hem tarz hem de şık bir görüntü ortaya çıkıyor. Örneğin pileli eteğin romantik ve feminen ruhunu ortaya çıkaracak klasik bir trikoyla eşleştirerek şık bir stil oluşturabilirsiniz. Ya da sportif bir kazak ve botlarla tarz bir görüntü yakalayabilirsiniz. Tercih tamamen sizin.

modern-tesettür

Kışlık Eteklerle Tesettür Kombini

Pileli eteklerden bahsettik. Pileli etekler biraz ince bir kumaş olduğu için çok soğuk havalarda uzun paltolar olmadan sizi biraz üşütebilir. O yüzden pileli eteği daha çok sonbahar aylarında veya kışın paltolarla giyebilirsiniz. Ama kışlık kalın kumaşlardan üretilmiş etekler özellikle soğuk havalar için idealdir. İşte fitilli etek tam bir kışlık model. Ayrıca trikolarla giydiğinizde çok şık bir kombin elde etmiş olursunuz. Bu kombine fazlasıyla yakışan botları bu stile dahil etmeyi unutmayın.

kapalılar-için-giyim

Yazlık Elbiseleri Kışa Transfer Et

Tüm yaz boyunca üzerinizden çıkarmadığınız elbiselerinizi kış stilinize dahil etmeye ne dersiniz? Uzun botlar, kalın yün triko kazak ile ekstra para harcamadan yaz gardırobunuzdan yararlanarak bir kış stili elde edebilirsiniz. Eğer normalde çok üşüyen biriyseniz bu kombini özellikle ev oturmaları ve kapalı mekanlarda tercih edebilirsiniz.

 Görseller : Pinterest

 

 

10 yorum

  1. Çizgili kazaklı olan kombine bayıldım.. :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Bende yorumun için teşekkürler :) :)

      Sil
  3. son yazımdasııın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bloguna gelip baktım hemen ve çok mutlu oldum ♥ ♥ ♥

      Sil
  4. Elbiselerle triko fikri çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle. Elimizdekileri değerlendirip yeni bir şeyler almaktan kurtarıyor bu tarz fikirler :)

      Sil

Yorum Bırakın