Tarzıyla Kilolu Kadınlara İlham Veren Ashley Graham Ve Harika Stili

4 Nis 2019


kilolu-ünlüler
Güzel görünmek biz kadınlar için oldukça önemli. Peki güzel kadının tanımı nedir? Bence güzel kadın demek ışıldayan gözler, yaşam enerjisinin yüksek olması, kendine bakan ve bedeniyle barışık olan kişidir. Kilolu olup çok güzel görünen kadınlar oldukça fazla. Bunlardan biri de bugün ki post konum olan kişi Ashley Graham. Klasik güzellik algısını yıkan, büyük beden kadınlarında güzel giyinebileceğini moda dünyasına kabullendiren bir model kendisi. 1987 yılında Amerika’da dünyaya gelen Ashley Graham, büyük beden manken olarak moda defileleri, dergi, moda çekimleri ve bir çok televizyon programında yer alıyor. Güzel model  175 cm boyunda ve 85 kg ağırlığında. "Her kadın kendi bedeni içinde iyi hissetmeli ve canı ne istiyorsa giymeli" sözleriyle diğer kadınlara da ilham veren Ashley Graham gerek günlük stilinde gerekse özel davetlerde cesur seçimler yapmaktan çekinmiyor. Kendi fiziğini tanıyor ve ona göre kıyafetlerini seçiyor. 

kilolular-nasıl-giyinmeli

Sadece siyah kıyafetlerin arkasına saklanmadan cesur renkleri rahatlıkla stiline uyguluyor. 


kilolu-bayan-giyim-tarzı

Özellikle dikkatimi çeken şeylerden biri de kemerler. Kemer kullanmayı oldukça seven güzel model vücudunda beğendiği yerleri ortaya çıkarmayı seviyor. Ayrıca kemer sayesinde ince belini vurgulayarak dikkatleri oraya çekiyor. Siyah sade bir elbise ama kemerle oldukça havalı görünüyor. 


kilolular-nasıl-giynmeli

Giyinirken kıyafetin üzerinizde düzgün durmasının en önemli kuralı, doğru sütyen seçimi olduğunu söyleyen  Ashley Graham "Doğru sütyeni bulursanız gerisi gelir" diyerek iç çamaşır seçiminin önemini vurguluyor.


moda-düşleri

Crop top onun en sevdiği parçalardan biri. Özellikle dikkat ettiği nokta ise altına giydiği eteğin veya pantolonun yüksek bel olması. Böylece göbekli görünmeden belinin inceliğini ortaya çıkarıyor.


kilolu-ünlüler

 Ashley Graham bu görselde koyu renk dar bir pantolon üzerine belden bağlanan bir üst tercih etmiş. Altına giydiği topuklularla gayet şık görünüyor.


büyük-beden-tarzı

Her fırsatta vücudunu çok sevdiğini söyleyen güzel model, " giyim konusunda kimsenin koyduğu kurallara uymak zorunda değilsiniz" diyerek önemli olanın bedenine göre giyinebilmek olduğunu söyleyerek kadınlara ilham olmaya devam ediyor.


büyük-beden-güzel-kadınlar











4 yorum

  1. İnsan bedeniyle barışık olmalı evet ama aynı zamanda bedenine uyum gösterecek bir tarzı olmalı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki insan önce kendine yakışanı giymeli. Aynı zamanda biraz cesur olmalı bence farklı tarzda kıyafetleri denemekten çekinmemeli
      . :)

      Sil
  2. Ashley i ben be cok begeniyorum 😊

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın