Forum Fashion Week Başlıyor

26 Eyl 2013

forum-fashion week-başlıyor
Bu yıl 4.’sü düzenlenen Forum Fashion Week, 27 Eylül gecesi muhteşem bir defileyle açılıyor. Moda ve alışveriş tutkunları, 28-29 Eylül’de Forum İstanbul ve diğer Forum AVM’lerde yerli ve yabancı en moda markalar, ünlü top modeller ve modaya yön veren stil 
 ikonlarıyla buluşuyor.







 Chloe ve Carlos Forum İstanbul’da aynı podyumda

Forum İstanbul’da ise Forum Fashion Week heyecanı 28 Eylül Cumartesi saat 15.00’de yeni sezonun en moda kıyafetlerinin sergileneceği Sonbahar - Kış Koleksiyon defilesi ile başlayacak. Saat 17:00’deki defilede ise, Serdar Ortaç’ın güzelliğiyle göz kamaştıran nişanlısı Chloe Loughan ve son yılların gözde yakışıklılarından Carlos Martin podyuma çıkacak.



Saat 18.00’da ise ekranların en çok izlenen moda programı ‘Bugün Ne Giysem?’in renkli yüzü, Türkiye’nin en önemli organizasyonlarının değişmez koreografı Uğurkan Erez ve Best Model of the World ikincisi ünlü model ve oyuncu Irmak Atuk ile moda üzerine sohbet edecek.

  Çağla Şikel 29 Eylül Pazar Forum İstanbul’da

Forum Fashion Week’in ikinci gününde ise Forum İstanbul’da ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, saat 15:00’te moda severlere özel bir atölye çalışması düzenleyecek. Aynı gün saat 14:00’te de bu yılın en moda çocuk kıyafetlerinin görücüye çıkacağı Çocuk Modası Defilesi yapılacak.

Alışveriş Gecesi’nde Renkli Şovlar ve İndirimler

Forum İstanbul ziyaretçileri, 28 Eylül Cumartesi Forum Fashion Week kapsamında düzenlenecek ‘Alışveriş Gecesi’nde ise 20:00-23:00 saatleri arasında hem birçok renkli şov izleyecek, hem de en tanınmış hazır giyim markalarına en özel indirimlerle Forum İstanbul’da ulaşacak.


 

Yorum Gönder

Yorum Bırakın