2015 Kış Makyaj Trendleri

14 Eki 2014


 Herkese merhaba, Blogumda bir süredir post  paylaşamıyordum. Biraz uzak kaldım ve çok özledim sizleri <3 Ama bugün yeni bir postla karşınızdayım. Bugün biraz güzellik, makyaj konuşalım. Bildiğiniz gibi modada belli trendler olduğu gibi makyajda da trendler değişiyor, yenileniyor. Bu kış makyaj modasında doğal görünümlü sade makyaj dışında abartılı makyaj uygulamaları da moda.


KALIN KAŞLAR

Son zamanlarda kalın kaşlar oldukça revaçta. Eskiden incecik alınan kaşlar artık demode oldu. Ünlülere ve modellere dikkat ederseniz bir çoğunun kalın kaşlara sahip olduğunu görecekseniz. Tabii kalınlık, yüz şeklinize göre yakışan bir model olmalı bence.

kış-makyaj-örnekleri


DOĞAL MAKYAJ

Doğallık akımı makyajda da görülüyor. Yok gibi makyaj trendi yani çok doğal yapılan makyajlar bu sezonun yıldızlarından.

eyeliner-makyaj-modası

EYELİNER TRENDİ

 Göz makyajında uzun kuyruklu eyeliner uygulaması ve kedi gözü diye tabir edilen makyaj bu kışın favori trendi. Onun dışında gözün üstüne ince çekilen eyeliner ve  alt kısmına hiçbir şey sürmeden yapılan makyaj uygulamaları trendler arasında.

metalik-far


METALİK GÖZLER

Bu yıl metalik modasını aksesuar ve kıyafetlerde gördük. Bu sezon metalik akımını makyajda da göreceğiz. Göz makyajında metalik trendini yakalamak için göz kapağınızı  bronz veya gri tonlarında bir far uygulayabilirsiniz. 

ombre

OMBRE GÖZ MAKYAJI

Ombre modası saçlarda başladı, tırnaklardan ruj trendine kadar her yeri sardı. Bu sezon biraz farklılık isteyenler için göz makyajında ombre trendini uygulayabilirsiniz.

2015-ruj-renkleri-neler


DUDAKLAR

Bu kış dudaklarda vazgeçilmez bir renk olan kırmızı, turuncu, lila rengi moda renkler arasında. Ayrıca metalik modası dudaklarda kendi gösterecek.

4 yorum

  1. Güzel bir yazı kalın kaş modası iyiki var bence bakışları daha etkileyici yapıyor :=)

    YanıtlaSil
  2. Ombre'yi çok beğeniyorum ama pek beceremiyorum . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bende denemedim ombre makyajı ama deneme yanılma ile yapılır sanırım :)

      Sil

Yorum Bırakın