Tesettür Giyimde Şıklığın Tek Adresi

6 Kas 2014


Herkesin bildiği üzere moda kadınların olmazsa olmazlarındandır. Modayı herhangi bir çeşit veya herhangi bir model üzerinde kısıtlamak imkansızdır. Son günlerde ortaya çıkan moda akımlarından kadınların beğeniyle ve kendilerine yakıştırarak takip ettiği en gözde akımlardan olan tesettür giyim denilince ilk akla gelen markalardan olan SETRMS, 2015 modasına damga vuran çarpıcı modelleriyle göz doldururken tüketicilere sunduğu imkanlarla da gözde alışveriş sitelerinde sektörün lideri konumundadır. Siteye şöyle bir göz atmak gerekirse a’dan z’ye hemen hemen herşeyi bulmak mümkündür. Kullanıcılarına sağladığı kolaylıklarla SETRMS pardesü, kap, kaban, manto, etek, tunik, elbise, ferace, ve yeni sezondan oluşan kategorileriyle müşterilerinin beğenisi toplarken siteden yapabileceğiniz alışveriş seçenekleri ve hızlı kargo imkanıyla sektörünün hakkını fazlasıyla verdiğini gösteriyor.

Tesettür giyim modası son yıllarda yaptığı büyük atılımlarla tesettürlü bayanlara fazlasıyla seçenek sunarken kendine has modasıyla büyük kitlelere ulaşıyor. Bunun en güzel örneğiyse SETRMS. Siteye şöyle bir göz attığımızda kargo takip sistemi göze çarpmakta. Seçtiğiniz ürünü hızlı bir şekilde teslim alırken kapıda ödeme imkanıyla tüketicilere kolaylık sağlıyor. 100 TL ve üzerinde ki alışverişlerinizde kargonuzun ücretsiz olmasıyla birlikte 15 gün içinde yapacağınız ürün iadeleriyle SETRMS bu modada iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Eğer şık ve kullanışlı tesettür giyim arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sektörde lider konumda bulunan markalardan birisi olan SETRMS yurtdışında ikamet eden kullanıcılarını da düşünerek online alışverişlerde yurtdışına gönderim imkanı da sunmaktadır. Bu sayede dünyanın neresinde olursanız olun, dilediğini zaman sitemiz üzerinden beğendiğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için müşteri hizmetleri ile bağlantı kurarak aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Onlarca kategoride yüzlerce ürün arasında seçtiğiniz modellerde çeşitli kampanyalar bulunmaktadır. 300 TL ve üzeri alışverişlerde hediye ettiğimiz SETRMS ipek eşarp ise güncel kampanyalarımızdan birisidir. Diğer kampanya ve koşulları öğrenmek için sitemizi ziyaret edebilir, gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.



Müşterilerine hem günlük kullanıma uygun hem de özel günler için çok şık Tesettür giyim seçeneklerini sunan SETRMS ne istediğini bilen müşterilerine kolaylık sağlarken, alışverişlerinde kararsız olan bayanlara da sunduğu çok sayıda seçeneğiyle her yaştan ve her zevkten bayanlara hitap ediyor. Telefonla sipariş verebileceğiniz gibi kolaylıkla da siteden seçtiğiniz ürünü kredi kartı veya kapıda ödemeyle alabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünlere ek olarak SETRMS tüketicilerine hediyeler sunmaya devam ediyor. Ürünleri beğenmediğiniz takdirde kapıda ödeme veya kredi kartıyla ödeme yapmış olmanız fark etmeksiniz ürün iadesi yapabilirsiniz. SETRMS tesettür giyim konusunda kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek için ekip olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca yaptığınız alışverişleri peşin fiyatına 9 taksit ile ödeyebilir veya kapıda ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Sitemiz üzerinden ziyaretçilerimize sunmuş olduğumuz diğer kampanyaları ve indirimdeki ürünleri takip edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Yorum Bırakın