Sıkılanlara Bir Önerim Var, İğne Oyaları Yapmaya Hazır mısınız?

7 Şub 2016

Türk danteli olarak bilinen iğne oyaları son zamanlarda bayanlar tarafından en çok kullanılan el işleri arasındadır. İğne oyası birçok ürünün kenarına yapılan oyalara denir. Kenar süslemeleri için birçok bayan iğne oyası kullanmaktadır. Yazma, havlu, salon takımları, vitrin takımları gibi birçok şeyi iğne oyası ile süsleyebilirsiniz. Çok narin ve kibar görünüme sahip olduğundan dolayı bayanlar iğne oyasını sıklıkla tercih ederler.

Şimdi sizlere iğne oyası hakkında daha fazla bilgi veren bir web sitesini tanıtacağım. Sitenin adresi yenihobiler.com. İçerisinde yüzlerce iğne oyası ve anlatımlı oyalar bulunan sitede bayanlar iğne oyaları yapmayı öğreniyor. Sitede bulunan iğne oyaları kategorisinden bunlara ulaşmanız mümkün.

Ayrıca anlatımlı oyalar ile de bayanların dantel kenarlarını hangi oyalar ile süsleyeceklerine yardımcı oluyor. Yüzlerce oya modeli bulunduğu için birbirinden güzel oyalar arasından zevkinize uygun bir modeli mutlaka bulabilirsiniz. Oyaları incelemek için de oya modelleri kategorisine göz atabilirsiniz.


İçerisinde farklı kategorilerde de içerikler bulunmaktadır. Örgüler, dekorasyon, geri dönüşüm projeleri, yemek tarifleri ve daha fazlası için hobiler sitesini ziyaret ediniz.

9 yorum

  1. İğne oyası yapmak zor fakat zevkli bir uğraştır. Hobiler sitesi ilgi alanıma giriyor, ilk fırsatta ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde bildiğin kadarıyla yapılması zor bir hobi ama güzel şeyler çıkıyor ortaya :)

      Sil
  2. Bu tarz şeyleri önceden beğenmiyordum çeyizimde de bolca vardı evlendikten sonra el işi dikkatimi çekmeye başladı ama daha önce hiç yapmadığım için nasıl yapılır bilmiyorum ama bir yerden başlayacağım :) paylaşım için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim annelerimiz bu konuda daha istekliydiler :)

      Sil
  3. Ben küçükken annem ne yapardı bunlardan şimdi kalmadı :(

    YanıtlaSil
  4. Bu konularda o kadar beceriksizim ki :( Çok isterdim bir elişi yapabileyim..

    YanıtlaSil
  5. merhaba Nil iadei ziyarete geldim. rengarenk bir blogun var :) el işi yapmaya pek fırsat bulamasam da belirttiğin adrese gittim ne kadar güzel bir siteymiş. hobi arayanlar için birebir. teşekkürler bu güzel paylaşımın için. sevgiler;)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın