Oscar Ödül Töreni / Kırmızı Halının En İyileri

2 Mar 2017

 89. Oscar Ödül Töreni heyecanlı bir törenin ardından sona erdi. Maalesef ben bu yazıyı ancak yayınlanabildim. Neyse geç oldu güç olmasın. Gecenin en çok konuşulan iki olayı en iyi film ödülünün yanlışlıkla La La Land'e verilmesi ve ünlülerin göz alıcı kıyafetleri oldu. Şıklık yarışının olduğu kırmızı halı görünümlerini sizin için derledim. İşte kırmızı halının en şıkları...
Emma-Stone
Emma Stone
En iyi kadın oyuncu seçilen Emma Stone, dantel işlemeli ve püsküllü Givenchy elbisesiyle geceye katıldı. Koyu kırmızı ruju, kızıl saçları, damla küpeleriyle benim favorim oldu.

red-carpet-dress-2017
Jessica Biel
Jessica Biel altın rengi tüm vücudu saran tamamen kapalı ve işlemeli bir elbise tercih etmiş. Kaufmanfranco tasarımlı bu elbisesiyle Jessica Biel göz kamaştırdığını söyleyebiliriz. 
Kristen-Dunst-oscar-gecesi
Kristen Dunst 
Kristen Dunst oscar gecesi siyah, ipek, askısız, asimetrik bir elbise giydi. Zarif kolye seçimi ve saçları ile oldukça şık görünüyor. Kristen Dunst tercihini Christian Dior'dan yana kullandı. 
oscar-ödül-töreni-kim-ne-giydi
Hailey Stainfeld
Gecenin en iyi giyinen isimlerden biri de Hailey Stainfeld oldu. Ralph&Russo elbisesinin içinde kuğu gibi görünüyor. Çiçek detayların bulunduğu elbisesi ve kusursuz makyajı ile çok hoş görünüyor.
moda-düşleri
Charlize Theron
Gecenin yıldız görünümlerinden biri Charlize Theron... Parlak yırtmaçlı Dior elbisesi içinde oldukça çekici görünüyor. Aksesuar olarak zarif bir küpe seçmiş. Sade saçları ve makyajı ile harika görünüyor.
Taraji-P.-Henson-kırmızı-halı
 Taraji P. Henson
Taraji P. Henson mavi omuzları açıkta bırakan elbisesi üzerine oldukça yakışmış. Saç ve makyajı kıyafetiyle tam bir uyum içinde. Elbise Alberta Ferretti...
Chrissy-Teigen-oscar-ödül-töreni
Chrissy Teigen
Chrissy Teigen geceye derin yırtmaçlı beyaz bir elbiseyle katıldı. Zuhair Murad tasarım elbisenin transparan ve işlemeli detayların olduğunu görüyoruz.

12 yorum

  1. Emma Stone harika olmuş bencede :)

    YanıtlaSil
  2. Size nasıl ulaşabilirim Nil hanım tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Simge hanım menüde iletişim bölümü var oradan yazabilirsiniz. Dilerseniz '' nillssx@gmail.com '' mail adresimen ulaşabilirsiniz. Sevgiler...

      Sil
  3. Gözüme çarpan Taraji P. Henson bence çok zarif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım elbisesini güzel taşımış :)

      Sil
  4. Charlize theron bayıldım :) Henson oda güzel ve zarif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok güzel bir kadın ne giyse yakışıyor :)

      Sil
  5. Charlize yaşlanıyor ama hala ne giyse yakışıyor. Emma Stone da harika görünüyor. Milla Jovovich'i takip ediyor musunuz diye sorsam. Şıklık yarışının olduğu gecelerde benim gözüm hep O'nu arar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milla Jovovich çok güzel bir kadın ama malesef stilini takip etmiyorum. Bu sene oscar gecesine katıldı mı acaba onu bir araştırayım :)

      Sil
  6. iadeyi ziyarete geldim. hailey stainfelde bayıldım resmen :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın