Elbise Sezonu Açılsın

12 May 2017

Havalar ısınmaya başlıyor. Kat kat giyinip çıktığımız şu günleri geride bırakmaya az bir zaman kaldı. İnce tiril tiril kıyafetleri ne de özledik değil miÖzellikle yaz modasının favorilerinden elbiseler, sıcak yaz günlerinde kurtarıcımız oluyor âdeta. Tek parça olması, kombinleme açısından rahat olduğu için en çok tercih edilen parçalar arasında olduğunu söyleyebiliriz. 2017 ilkbahar yaz modasını incelediğimizde elbise modellerinde özellikle çiçek desenlerinin ön plan çıktığını görüyoruz. Onun dışında erkek arkadaşınızın gömleğini giyip çıkmışsınız gibi görününen gömlek elbiseler, volanlar, fırfırlar, transparan elbiseler daha neler neler... 😗
Gelin 2017'in en moda elbise modellerini beraber inceleyelim. 

elbise-içine-giyilen-tişört
Askılı Elbise
Hatırlar mısınız bilmem 90'lı yılların oldukça popüler bir trendi vardı. İnce askılı elbise içine basic tişört giyilirdi. Evet işte 90'ların popüler trendi bu sezon tekrar moda oldu. Sokak modası ve ünlülere baktığımızda genellikle geceliğe benzeyen, saten ve dantel detaylı elbiseler tercih edilmiş. Siz de bu trendi yakalamak istiyorsanız ihtiyacınız olan beyaz bir tişört ve askılı bir elbise. 
yazlık-elbise-modelleri-2017
Transparan Aşkı
2017 yaz sezonunun en büyük trendlerinden biri de transparan parçalar. Zaten bir çok tasarımcı tasarımlarında transparan kumaşa yer verdiğini görüyoruz. Transparan denilince genelde aklımıza gece kıyafetleri gelir. Daha seksi ve gösterişli bir kumaş olduğu için daha çok gece kıyafetlerinde kullanılır. Ama sokak modası baktığımızda gündüz kullanımda sportif kombinlemeyle transparan elbisenin çok hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Siz de transparan bir elbiseyi gündüz kullanacaksanız spor ayakkabı ya da sandalet ayakkabılarla tercih ederek cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

gömlek-elbise-modelleri
Gömlek Elbise
Maskülen gömlek elbiseler, 2017 yaz modasında popülerliğini korumaya devam ediyor. Aslında gömlek elbiseler sadece yazın değil her mevsim giyilebilen bir parça. Kullanım alanı da oldukça geniş. Ofis ortamında topuklu ayakkabı ve aksesuarlarla zenginleştirerek giyebilirsiniz. Hafta sonu gezmelerinde, arkadaş buluşmalarında ise spor ayakkabılarınızla kombin yaparak sportif ve şık olabilirsiniz. Gömlek elbise modellerinde özellikle beyaz ve mavi tonları öne çıkarken desen olarak çizgiler dikkat çekiyor.
çiçekli-elbise-modelleri
Çiçekli Elbiseler
2017 yaz modasının desen eğilimi kesinlikle 'ÇİÇEKLER'. Zaten ilkbahar ve yaza çok yakışan bir desen olduğunu düşünüyorum. Sadece elbisede değil bir çok parçada çiçek desenleri hakim. Çiçek desenlerini tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Örneğin büyük desenler sizi daha iri gösterebilir. Yani göğüsleriniz büyükse, iri çiçek desenleri o bölgeye denk geldiğinde göğüslerinizi olduğundan daha büyük gösterecektir. O yüzden çiçekli elbise seçerken vücut yapınıza göre tercih yapmalısınız.
2017-ilkbahar-yaz-modası
Elbisede Fırfır
Bu sezon fırfır altın çağını yaşıyor resmen. Bluzdan eteğe; elbiseden pantolona, her parçada fırfır var. Fırfırın kıyafetinize kattığı hareketlilikle, daha romantik ve feminen görünebilirsiniz. 
yazlık-elbise-modelleri
Jean Elbise
Her kadının dolabında mutlaka bir jean parça vardır. Yıllar geçse de modası hiç geçmeyecek bir trend. 2017 elbise modasına baktığımızda jean elbise bu yazın favori trendleri arasında olduğunu görüyoruz. Püsküller, omuzu açıkta bırakan modeller dikkat çekiyor. Hem sportif hem rahat olan jean elbiseler bu yaz benim de favorim.

19 yorum

  1. Merhabalar gerçekten elbise yazın çok rahat.Alıp gitmek için sabırsızlandığım elbiseler var.Bir an önce yaz gelse;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az kaldı canım şimdiden hazırık yapabilirsin :)

      Sil
  2. Gömlek elbise çok rahat...

    YanıtlaSil
  3. Yazın en vazgeçilmezi :)

    YanıtlaSil
  4. Çiçekli elbise seviyorum ama zayıf ve birazcık uzun olunca daha zarif duruyor gibi.geliyor o.yüzden uzak duruyorum :) emeğine sağlık,iadei ziyarete geldim iyi etmişim: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz bloguma yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim :)

      Sil
  5. bende sade elbiseleri çok seviyorum. çok kısa olmayacak çok da uzun olmayacak bu şart olmasa olmaz :)

    YanıtlaSil
  6. elbise giymeyi ben de çok seviyorum, yazın sıcak havalarında tam bir kurtarıcı oluyor, yalnız tabi buradakiler gibi iddialı modeller bana göre değil pek:) siyah, çiçekli şifon elbiseyi beğendim ben özellikle..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yazın en rahat elbise. Seçtigim görseller bu sezonun başlıca trendlerini temsil ediyor. Tabii aynı trendin daha sade modelleri vardır :)

      Sil
  7. Çok iddiali modeller. Ben sade olan mavileri sevdim 😊

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar...İade-i ziyarete geleyim dedim.:)Elbise giymeyi ben de çok severim. Güzel oluyor, özellikle yazın pek bir rahat ve şık.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hos geldin o zaman güzel yorumun için ayrıca teşekkürler :)

      Sil
  9. Elbiseler ve gömlekler o kadar güzel ki sezon çok renkli ve şık geçecek gibi duruyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bu yıl renk ve desenler harika :)

      Sil
  10. Böyle tiril tiril modellere bayılıyorum ama üst bacaklar yapışık olduğundan rahat edemiyorum ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman senin için en iyisi tulum veya tiril tiril
      pantolonlar canım.

      Sil

Yorum Bırakın