Sevgililer Günü Kombin Önerileri

12 Şub 2018


Yılın en romantik günlerinden biri olan 14 şubat sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı. Böyle özel günlerde herkesi (sevgilisi olanlar için söylüyorum😊)tatlı bir heyecan sarar. ''Ne hediye alsam, nasıl bir plan yapsam? '' gibi. Tabi nasıl kutlarsanız kutlayın, önemli olan o günü en özel ve keyifli bir şeklide geçirmektir. Sevgililer günü için evde veya dışarıda bir plan yapmış olabilirsiniz. Bu durumda gideceğiniz mekan kutlayacağınız ortama göre ne giyeceğiniz de gerçekten önemli. Çünkü böyle özel günlerde her kadın en iyi şekilde görünmek ister. 

sevgililer-günü
Sevgililer günün en belirgin rengi kırmızı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kırmızı elbisenizi bu tarz şık bir bot ve çantayla kombinleyebilir ve aksesuar olarak ışıltılı küpeler kullanabilirsiniz.
en-çekici-sevgililer-günü-elbiseleri
Bu sezonun trendleri arasında olan triko elbise, sevgililer gününde tercihleriniz arasında olabilir. Siyah-beyaz çizgili parçalara çok yakışan kırmızıyı, ister aksesuar ister manto olarak kombininize ekleyebilirsiniz.
sevgililer-gününde-evde-ne-giyilir
Vazgeçemediğiniz kot pantolonunuzu sevgililer gününde de rahatlıkla giyebilirsiniz. Ama bu kombine biraz hava katmak için ekose ceket ve aksesuarlardan yardım almalısınız.
14-şubat-sevgililer-günü
Siyah ve bordonun uyumuna gerçekten bayılıyorum. Bu tarz bir kombin, sizi hem iç hem dış mekanda şık gösterir.

sevgililer-gününde-ne-giyelim
Yine bordo ve siyah... Bu yılın en gözdesi kadife elbise ile seksi ve çekici görünmeniz kaçınılmaz. Dış mekanda bir yere gidecekseniz, uzun bir manto kurtarıcınız olurken aynı zamanda size gizemli bir hava katacaktır.
sevgilier-gününde-ne-giyilir
Ekose bir pantolon tek başına gerçekten sıkıcı olabilir. Ama pembe bir çift ayakkabı, şeffaf bir bluz, sevimli bir çanta sizi çekici ve eğlenceli yapar.
Umarım sizin için seçtiğim kombinleri beğenirsiniz. Kendi zevkinize ve gideceğiniz yere göre bu kombinler size ilham vermesi dileğiyle. Sevgiyle kalın...

2 yorum

  1. Hepsi birbirinden güzel ♥♥♥

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel, özellikle son kombin çok şeker:))

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın