Zayıf Görünmenin Sırları

9 Ara 2018


Geçen paylaşımımda sizi ''olduğunuzdan kilolu gösteren kıyafetler'' hakkında bir yazı yazmıştım. Bu yazımda ise daha zayıf görünmenin altın kurallarından bahsedeceğim. Öncelikle belirtmem gerekirse vücudunuzu çok iyi tanımalısınız. Problemli bölgelerinizi bilmeli, seçim yaparken bunları göz önünde bulundurmalısınız. Ve doğru seçimleri yaptığınız zaman olduğunuzdan daha zayıf görünmenin o kadar zor olmadığını göreceksiniz.

zayıf-görünmek-için-nasıl-giyinmelisiniz.
 
Zayıf görünmenin en önemli kuralı dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırmaktır.  Yani örneğin basen bölgenizde fazlalıklarınız varsa, üst bölgenizde daha açık renkleri ve desenleri kullanarak tüm dikkati üst bölgeye çekebilirsiniz. Bu sayede dikkatler basenden üst bölgeye yöneleceği için fazlalıklarınızda kamufle olacaktır.

kilolu-kadınlar-nasıl-giyinmeli

Fit gösteren diğer bir hile baştan aşağı tek renk giyinmektir. Genel olarak koyu renkler sizi daha zayıf göstereceği için bu renklere yönelebilirsiniz. Ayrıca tek renk giyinmek uzun görünmenizi de sağlar. 

zayıf-gösteren-kıyafetler

Daha zayıf görünmek için etek ve elbise seçiminiz nasıl olmalı? Baseniniz varsa, belinizi ortaya çıkarıp kalçanızı saklamak adına
a formunda etek ve elbiseleri tercih edin. Doğru etek boyu tam dizde ya da uzun olan eteklerdir. Eğer bacaklarınız kalınsa mini etekten, kısa bacaklarınız varsa diz altındaki eteklerden uzak durun.

moda-düşleri

Ayakkabı seçimi, zayıf görünmekte oldukça önemli rol oynarlar. İnce görünmek istiyorsanız babetleri, ufak topuklu ayakkabıları ve küt burunlu ayakkabı modellerini unutun. Bunların yerine kalın ve yüksek topuklu ayakkabıları tercih edin.

zayıf-görünmek-için-tavsiyeler

Karın bölgenizden şikayetçiyseniz yüksek bel, etek ve pantolon giymelisiniz. Yüksek bel kıyafetler bel çevrenizi sararak daha ince görünmenizi sağlar. Özellikle pantolon seçiminde yüksel belli olmasının yanı sıra bol paça olmasına da dikkat ederseniz, altına giyeceğiniz topuklu botlarla hem zayıf hem de uzun bir görünüm elde edebilirsiniz.

''Olduğunuzdan Kilolu Gösteren Kıyafetler''

6 yorum

  1. Yine zengin görsellerle süslemiş harika bir yazı :)

    YanıtlaSil
  2. Bu önerileri uygulayalim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ihtiyacın yok ama daha ince görünmek istiyorsan deneyebilirsin tabi :)

      Sil
  3. Tüyolar kadar görsellerde ki kombinler de harika :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın