Cannes Film Festivali’nden Mezuniyet Gecesi İçin İlham Verici Saç Modelleri

29 May 2019

Mezuniyet balosu her genç kızın hayatında çok önemli bir yere sahip. Uzun yıllar verilen emeklerden sonra her şeyden uzaklaşıp, eğlenmek ve stres atmak için planlanan bu özel gecede, şüphesiz herkes kusursuz ve güzel görünmek ister. Kusursuz ve göz alıcı görünmek için öncelikle iyi bir saç modeli belirlemelisiniz. Çünkü saç modeli kıyafetinizin en önemli tamamlayıcısıdır. Ancak saç modelinize karar vermekte zorlanıyorsanız ünlülerden ilham alabilirsiniz. Ünlülerin güzellik stilleriyle tam ilham almalık bir gecenin yaşandığı Cannes Film Festivali size fikir verebilir. İşte Cannes Film Festivali ve ilham verici saç modelleri...

saç-modelleri
Adriana Lima
Adriana Lima, Cannes Film Festivali'nde geriye taranmış saç modeliyle gerçekten o gece herkesi büyüledi. Eğer siz de iddialı aynı zamanda da maskülen bir görünüm arıyorsanız saçlarınıza bu modeli uygulayarak oldukça havalı görünebilirsiniz. Yüzünüzün ön plana çıkmasını sağlayan bu saç modelini tercih edeceksiniz, iddialı bir makyaj yaparak güzellik görümümüzü tamamlayabilirsiniz.


ünlülerin-saç-modelleri
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio kırmızı elbisesiyle arz-ı endam ederken tüm gözler üzerindeydi. İddialı elbisesinin havasını yumuşatan, yıldızın güzelliğine umursamaz bir tavır katan dağınık ve alçak topuzuyla çok iyi görünüyor. Omuzları açıkta bırakan elbise modelleriyle gayet uyumlu olan dağınık topuz modeli mezuniyet geceleri için oldukça elverişli.


en-güzel-topuz-modelleri-2019
Elsa Hosk
Elsa hosk doğal güzelliğiyle uyumlu saç modeli iç açan bir görüntü oluşturmuş. Abartılı saç topuzlarını sevmeyenler bu örgülü saç modelini yaptırabilir. Ayrıca bu örgü modeli kendi başına saç aksesuarı görevi görerek saçınızın şık ve doğal görünmesini sağlıyor.

mezuniyet-partisi-topuz-modelleri
Elle Fanning
Cannes Film festivali'nde en beğendiğim isimlerden biri Elle Fanning oldu. Somon rengi kıyafeti, kırmızı ruju ve harika saçlarıyla o gece göz kamaştırıyordu. Elle'nin tercihi ettiği sıkı ense topuzu elbisesiyle de uyumlu. Siz de mezuniyet balosunda bu sade ve asil modeli deneyebilirsiniz. 


lise-mezuniyet-saç-modelleri
 Isabeli Fontana
 Isabeli Fontana yanardöner tonlarındaki elbisesi, uyumlu makyajı ve takılarıyla harika görünüyor. Elbisesindeki hareketi dengelemek adına saçlarında sade bir model tercih etmiş. Parlak ve sıkı sıkıya toplanan minimalist ve modern bir topuz. Eğer gösterişli bir elbise giymeyi düşünüyorsanız, siz de bu modern topuz modelini deneyebilirsiniz.


cannes-film-festivali-saçlar
Bella Hadid
Cannes Film Festivali'nin starı Bella Hadid. Beyaz elbisesiyle gerçekten göz kamaştırıcı görünüyor. Önlerden sıkı arkadan yüksek düğüm şeklinde topuzu ve dumanlı göz makyajı ile ilham alınası ünlülerden biri olduğunu söyleyebilirim.


mezuniyet-partisi-açık-saç-modelleri
 İzabel Goulart
Bakmalara doyamadığımız duru güzelliği ile İzabel Goulart, parıltılı derin V yaka kıyafetine yakışan bir saç modeli seçmiş. Volümlü bukleler, yüzünün güzelliğini çerçeveleyerek İzabel Goulart'a havalı bir görünüm kazandırmış. Hollywood’un ünlü yıldızları tarafından ilgi gören bu model, mezuniyet balosu için de harika bir alternatif olabilir.


mezuniyet-saç-modelleri-2019
Selena Gomez
Selena Gomez, elbise seçimi konusunda çok başarılı olmasa da saç ve makyaj konusunda gayet başarılı. Kırmızı dudakları, kuyruklu siyah eyeliner kombinasyonu ile klasik ama hoş görünüyor. Zarif topuzu ise seçtiğiniz bir çok elbiseye yakışacak türden. Mezuniyet balonuz için bu tarz bir saç kullanıp takılarla güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz.


romantik-saç-şekilleri
Elle Fanning
Ve tekrar Elle Fanning karşınızda. Cannes Film Festivali’nde stil tercihleriyle en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Çok konuşulan çiçekli Valentino elbisesi dışında romantik tarzda saçları bir çok kişiden tam not aldı. Örgülü topuzunu çiçeklerle süsleyen ünlü yıldızın bu saç modeli, seçtiğiniz elbisenizle uyumlu olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle deneyebilirsiniz.


mezuniyet-gecesi-saç-modelleri
Josephine Skriver
 Josephine Skriver'ın güzelliğine diyecek söz bulamıyorum. Dağınık topuzu naturel makyajı ile çok güzel görünüyor. Hemen hemen her yüz şekline yakışan dağınık topuz mezuniyet balosunda rahatça kullanabileceğiniz bir model. Özellikle iyi bir dağınık topuz her töreni partiyi kurtarabilir. 


mezuniyet-topuz-modelleri
Amber Heard
 Cannes Film Festivali'nde Amber Heard payetli bir elbise giydi. Giydiği elbisenin yakası kapalı olduğu için seçtiği saç modeli elbisesiyle uyumlu olmuş. Modern topuzlardan hoşlanıyorsanız fütüristik stildeki bu topuzdan ilham alabilirsiniz.

3 yorum

  1. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım.
    Çok güzel saç modelleri var teşekkürler.
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz bloguma. Çok merak ettim hemen uğrayacağım sevgiler :)

      Sil

Yorum Bırakın