Sezonun Yükselen Trendi: Deri

12 Oca 2020

deri-modası

Sonbahar kış sezonunun kilit oyuncusu deri parçalar, 2020 kış sezonunda moda olmaya devam edecek trendler arasında yer alıyor. Sonbahar ve özellikle kış aylarında deri kurtarıcı bir parça işlevini görürken aynı zamanda şıklığınızın tamamlayıcısı görevini üstleniyor. Ayrıca suni deri trendinin yükselişe geçtiği bir sezonda, deri parçalar artık daha ulaşılabilir bir trend olduğunu söyleyebiliriz. Yüksek fiyatla satılan deri parçalar hala popülerliğini korurken, daha fazla insana hitap eden suni derilerde bu yıl çok moda. Sezonun modası deri dokular sadece deri ceketlerle sınırlı kalmıyor; pantolon, trençkot, tayt ve etek gibi bir çok giyim parçasında deriyi görebiliyoruz. Renk konusunda ise bu sezon, geleneksel siyah deriler dışında bir çok renk alternatifiniz bulunuyor. Örneğin bordo, kahve, bej, yeşil renkleri gibi...

deri-pantolon-modası

Deri Pantolon

Deri pantolon denilince aklınıza hemen dar olan modeller gelmesin. Çünkü bu sezon daha çok rahat modeller ön plana çıkıyor. Genelde yüksek bel ve rahat kesim tasarlanan deri pantolon modellerini triko kazaklarınızla kombinleyerek, sokak stilinize uyarlayabilirsiniz. Ayrıca ofis görünümünüz için skinny pantolon modelini bluzlarınla eşleştirebilirsiniz. Deri pantolonlar, hem şık hem günlük stiliniz için gardırobunuzun kurtarıcılardan biri olacağını söyleyebilirim.

deri-etek-modası

Deri Etek

İsterseniz sokak stilinizde deri bir etek  giyerek şık ve tarz görünebilir ya da bir davetin en çarpıcı kombini yine deri bir etekle elde edebilirsiniz. Soğuk havalarda deri eteklerinizi uzun çizmelerle kombinleyip, üzerinize alacağınız uzun bir kabanla şık ve sıcak bir stil yaratabilirsiniz. Deri eteklerinizi giyerken dikkat etmeniz gereken konulardan biri eteklerinizle bir kombin yaparken, asla tekstil ürünü çantalar ya da parlak rugan ayakkabılar gibi tercihlerde bulunmamanız gerekiyor. Bunun yerine süetler, kadifeler, mat deri ve metal aksesuarlar, çok daha elit bir stile imza atmanızı kolaylaştırır.

Deri Elbiseler

Tek bir parçayla günü kurtarmak isteyenler için elbiseler her zaman en ideal parçalardır. Giy çık kombinleriniz için bazen bir elbise yeter. Deri elbiseler içinde aynı şeyi söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi deri kombinlenmesi biraz riskli bir parça. O yüzden deri bir elbise giyerken neyle kombinlesem derdine düşmezsiniz. Deri elbise alırken üzerinize tam oturan modelleri tercih etmelisiniz. Elbise ne çok dar nede çok bol olmalı. Aynı şekilde elbisenin etek boyu da çok önemli. Bana kalırsa en ideali midi boylar.
deri-ceket-deri-trençkot

Trençkot, Ceket

Her kadının gardırobunda olan treçkotlar, üzerinden seneler geçse de giyilmeye devam eden parçalar arasında yer alıyor. Bu sezon trenckotların binbir tasarımı ile karşılaştık. Deri treňçkotlarda, bunlardan biri. Deri trençkot modellerinde krem ve bordo renklerinin bir adım öne çıktığını söyleyebiliriz. Deri ceketler ise modası hiç geçmeyen bir dış giyim ürünü. Gardırobunuza ekleyeceğiniz kaliteli deri bir ceket, yıllar sonra bile giyebileceğiniz joker bir parça olacaktır.

8 yorum

  1. Deri trençkota bayılıyorum, yeşil eteğe bittim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim keşke benim olsa 😊

      Sil
  2. Harika parçalar, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Deriyi severim, mor elbise güzelmiş :))

    YanıtlaSil
  4. Suni deri seviyorum hakiki deri hiç bir şey almıyorum hayvanlar katlediliyor diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın bende kesinlikle karşıyım.

      Sil

Yorum Bırakın