2020 Kış Modası/ Triko Elbise Modası ve Kombin Örnekleri

13 Şub 2020


triko-elbise-modası

2020 kış trendleri arasında en fazla öne çıkan elbise modelleri "triko elbiseler" diyebiliriz. Soğuk havada hem tarz hem şık olma imkanı veren triko elbiseler, bu özelliği sayesinde kışın en vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Bildiğiniz gibi moda dünyasında  uzun süredir Oversized trendi hakim. Birkaç sezondur moda olan oversized kazaklar, sokak modasında elbise gibi giyilmesiyle dikkat çekiyor. Eğer triko bir elbiseniz yoksa boyu biraz uzun olan Oversized kazağınızı elbise olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu sezon salaş modellerin yanı sıra vücuda tam oturan triko modellerde çok moda. Peki bu sezonun en trend parçası olan triko elbisenizi nasıl kombinlemelisiniz?


triko-elbise-nasıl-giyilir
2020 Kış Modası / Triko Elbise Nasıl Kombinlenir? 
Kış soğuğunda imdadımıza yetişen trikolar elbiseler bu sezon kısa ve uzun alternatifleri ile karşımıza çıkıyor. Özellikle kısa model bir elbise tercih edecekseniz, altına mutlaka uzun çizmeler giyin. Ayrıca manto ve kabanlarınızla kombininizi tamamlayarak çok tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. 

maksi-triko-elbise

Klasik bir görüntü elde etmek için 2020 kış trendleri arasında bulunan ince örgü maksi elbise iyi bir seçim olacaktır. Elbisenizi sezonun trendi kemer, zarif ayakkabılar ve minimal formlardaki takılar ile destekleyebilirsiniz. Çanta olarak clutch veya omuz çantası kullanabilirsiniz. 

2020-kış-trendleri

Triko elbisenizi daha rahat şekilde giymek ve sportif bir görünüm elde etmek için spor ayakkabılarınızla giyebilirsiniz. Spor ayakkabılarınızla uyumlu küçük bir çanta ve bere günlük stiliniz için kurtarıcınız olmaya aday ne dersiniz?

triko-elbise-kombinleri

Midi veya mini boy triko elbise modeline  diz boyu bir çizmeler çok yakışıyor. Kışlık stilinize seviye artıracak nokta ise; aksesuarlar. Bere ve şal bu kombini en fazla parlatan elemanlar. Hem spor hem şık bir kombin elde etmek istiyorsanız bu görünümün peşinden gidin.

triko-elbise-kimlere-yakışır

Genel olarak baktığımızda triko elbise tek parça olmasından dolayı diğer parçalara nazaran kombinlemesi çok kolay, hatta ’kurtarıcı’’ olarak nitelendirilebilecek bir giysi. Her tarza hitap eden triko elbisenizi okulda, işte, hatta özel bir günde rahatlıkla giyebilirsiniz.

2020-kış-modası

kışın-ne-giyelim

kazak-elbise-modelleri

moda-düşleri

6 yorum

  1. Çok tarz aynı zamanda şık beğendim 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkürler Tubacım 😊

      Sil
  2. Emeğine sağlık yine çok iyi bir post.

    YanıtlaSil
  3. Triko elbiseler çok güzel ama zayıf, uzun boylulara çok yakışıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle uzun boylu olanlara çok yakışıyor gerçekten katılıyorum :)

      Sil

Yorum Bırakın