2020/21 Sonbahar Aylarında Kurtarıcınız Olacak Kombin Önerileri

21 Eyl 2020


Yaz mevsimini resmi olarak uğurladığımız bir aya girmiş bulunuyoruz. Sonbahar yağmurları, sıcağın soğuğa karışması, renklerin yeşilden sarıya dönen tonu bizleri yeni bir mevsime hazırlıyor. Eylül'ün gelişiyle yenilenen sezonun yanı sıra ben size özellikle sonbahar mevsiminde giyebileceğiniz kombinler hakkında önerilerde bulunacağım. Bildiğiniz gibi sonbahar aylarında havalar oldukça değişken ve tutarsız oluyor. Bu değişken hava şartlarına en iyi şekilde hazır olabilmek için sonbahar stilinizi en iyi şekilde tasarlayarak yeni bir mevsime rahat bir başlangıç yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle bu yazıyı okuyun daha sonra kendi stilinizi yansıtacağınız trend kombinler hazırlayın. Bakalım
2020/21 sonbahar modasında bizi neler bekliyor. Nasıl çabasız sonbahar kombinleri oluşturabilirsiniz? Gelin detaylara bakalım.

Sonbahara uygun kombin önerileri

 Sonbahar Denilince Akla İlk Gelen Trençkotlar

Mevsim geçişlerinde kurtarıcı olan trençkotlar, aynı zamanda zamansız bir parça olmasından da dolayı pek çok kadının tercih ettiği bir dış giyim ürünüdür. Özellikle birçok stile yakışan trençkotu, ister basic bir tişört ve jeanle isterseniz de şık bir elbise ve çizme ile birlikte giyebilir, böylece şıklığı tek bir parçayla yakalayabilirsiniz. Ben özellikle sade ve klasikleşmiş trençkot modellerini öneriyorum. Her parçaya uyum sağlaması açısından en iyi seçim sade modellerdir.

Sonbahara uygun kombin önerileri

 Ofisten Sokağa Blazer Ceketler

Sıradaki önerim son zamanlarda moda tutkunu birçok kadının dolabında kilit parça haline gelen blazer ceketler. Bildiğiniz eskiden ceketler bu kadar hayatın içinde değildi. Sadece ofis ortamında çalışan kadınların kullandığı bir parçaydı blazerlar. Ama son zamanlarda günlük stilde rahatlıkla kullanılabiliyor. Bir Jean, balıkçı yaka triko ve üzerine alacağınız blazer ceketle rahatlıkla alışverişe, bir arkadaş buluşmasına gidebilirsiniz. Aynı zamanda klasik bir kombin yapıp bir toplantıya katılabilirsiniz. Çok yönlü blazer ceketler, kesinlikle her kadının gardırobunda bulunmalı.

Sonbahara uygun kombin önerileri

Hayat Kurtaran Triko Kazaklar

Sonbahar aylarının başlarında olduğumuz için eminim ki birçoğunuz benim gibi henüz kışlıklarınızı çıkarmamışsınızdır. Kışlıklar daha çıkarılmayı beklerken triko kazaklar, kombin yapma konusunda imdadınıza yetişecektir. Örneğin yazlık bir etek üzerine geçirin yumuşacık bir kazağı alın size sonbaharlık harika bir kombin. Etek, pantolon, hatta elbise üzerine giyeceğiniz triko kazaklar havalar soğuyana kadar alternatif bir parça olarak dolabınızda yer alabilir.

Sonbahara uygun kombin önerileri


Uzun Deri Ceketler

 Sonbahara uygun kombin önerilerine devam ederken size bu sene çok popüler olacak bir parçadan söz etmek istiyorum. Uzun deri montlar…Sokak modası ve moda haftalarında sıkça giyilmesi bu deri montların popülerliği hakkında sinyaller vermişti aslında. Özellikle bu trende hakim renkler; bej ve kahve olduğunu söyleyebilirim. Kombin önerisine gelecek olursak, özellikle elbise gibi klasik parçalara çok yakıştığını söyleyebilirim. Altına giyeceğiniz çizmelerle harika bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Sonbahara uygun kombin önerileri


Sonbahar Kombini Natürel Tonlar 

Son yıllarda sokak modasında çok sık gördüğümüz natürel tonlar sonbahar havaları için oldukça uygun bir seçenek olduğunu söyleyebilirim. Tek renkli yumuşak tonlarda ki bu kıyafetler; bej, deve tüyü, krem, beyaz gibi renklerden oluşuyor. Kombinlemesi oldukça pratik ve her stile adapte olabilecek bir akım olduğu için siz de gardırobunuzdan seçtiğiniz kıyafetlerle bu akıma uygun kombinler yapabilirsiniz. 

Sonbahara uygun kombin önerileri


 Hayvan Baskıları

Bu sezon trend çanları yine hayvan desenleri için çalıyor. Her sezon, bir hayvan deseniyle karşılaşıyoruz. Bu sezonda kaplan ve leopar desenleri çok moda. Oldukça iddialı bir desen olduğu için giyeceğiniz kıyafet sade ve tek renkten oluşmalı. Örneğin leopar bir ceket veya trençkot içine monokrom bir kombin ve ona uygun çanta ve botlarla sonbahara uygun kombin oluşturabilirsiniz. 

 

6 yorum

  1. Sonbaharı özlemişim galiba. Resimler yüzünden olabilir mi acaba Nil. Çokkkkk teşekkürler seçkilerin ve fikirlerin için 👍👏😊🌷

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özledim zaten kış ve sonbaharı sevenlerdenim :) Beğenmene sevindim Yıldızcığım 🖤 🖤 🖤

      Sil
  2. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Kot pantolon ceket tam benlik ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın