2016 Mezuniyet Saç Modelleri

23 May 2016

mezuniyet-saç

Mezuniyet balosu için giyeceğiniz kıyafeti seçtiyseniz bu işin en zor bölümünü atlatmış sayılırsınız. :) Giyeceğiniz kıyafet kadar o gece yapacağınız saç modelinin de önemli olduğunu unutmayalım. Çünkü saçlar kıyafeti gösteren en önemli ayrıntıdır. Seçeceğiniz saç modeline karar verirken yaşınızı, yüz şeklinizi ve giyeceğiniz kıyafeti göz önünde bulundurmalısınız. Özellikle yaşınızın kaldıramayacağı abartılı topuzlardan uzak durmalısınız. Bu senenin doğallık akımına uyarak daha sade ama şık bir saç modeli tercih edebilirsiniz. 


mezuniyet-saç-trendleri

Size tavsiyem önceden beğendiğiniz bir kaç saç modelinin çıktısını alarak bu saç modellerini evde deneyebilirsiniz. Böylelikle size en fazla yakışan saç modelini bulabilirsiniz. Bende sizin için farklı saç modelleri seçtim. Görseller size fikir verebilir sevgiyle kalın...

en-güzel-mezuniyet-partisi-saç-modelleri

mezuniyet-topuz-modelleri

mezuniyet-balosu-açık-saç-modelleri

moda-düşleri

2016-mezuniyet-saç-trendleri


mezuniyet-balo-saç-çeşitleri

Görseller : Pinterest

25 yorum

  1. Şu en sondaki modeli hiç begenmiyorum ama ondan bir önceki ve en baştaki çok sade ve çok çok şık. Çok faydalı bir yazı olmuş bence, emeginize saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım bende abartılı modelleri pek sevmem ama seven izleyicilerim olabilir o yüzden farklı modeller ekledim :)

      Sil
  2. Saç örgüsünün başından geçirerek önden perçemler bırakana bayıldım :)) bende salaş örgülü modelleri daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten örgüler bu sene çok fazla trend oldu :)

      Sil
  3. Bende Leydi gibi son modele kadar ayyy... oyyy... diye diye geldim ama sonda ıyyy dedim Nil'cim :)) son hariç diğerleri süper <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya gerçekten mi oy birliği ile en kötü saç modeli seçilecek galiba son resim :)

      Sil
  4. 4 ve 5.modelleri çok beğendim ^^

    YanıtlaSil
  5. Saçlar kadınların en önemli güzellik silahlarından biri:) mezuniyet için en ideali doğal görünüşlü modeller bence, güzel bir derleme hazırlamışsınız elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum canım güzelliğimizin tamalayıcısı saçlar :)

      Sil
  6. 5 numaradaki gibi yapıyorlar genelde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışıyor ama özellikle genç kızlara :)

      Sil
  7. Merhaba niL gel dedin geldim.. Ama hiç hoş gelmedim. Çünkü geldiğim blog ta ben hemen açık bulurum açık ararım.Tabi blog sahibinin ve izleyicilerinin yararına olan şekildeki açıkları ..Şuanda mobil temaya uyar li bir şablon kullanıyorsun ama tam ayarlarını yapmadığın için teman yada şablonun istenildiği gibi telefondan veya tabletten daha doğrusu mobil cihazlardan iyi durumda görünmüyor. Yapman gereken
    https://yazarki.blogspot.com.tr/2016/05/responsive-yani-mobil-uyumlu-blog.html?m=1 Bu konuda yazıyor. Uygularsan senin İçin ve ziyaretçilerin için iyi olacak .. Yoksa seni izlemek isteyenler yaninda bir pc taşımak zorunda kalacak. Çünkü mobilde ve tablette ayarlar in tam yapılmadığı için sağ tarafta eklenenlerin. Hiç birisi görünmüyor. Yarin umarım geldiğimde düzenlemiş olursun. İyi bloglar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle bloguma hoş geldin. Bende farkındayım yazını okudum faydalı bir bilgi fakat o şekilde yaptığımda evet diğer eklentiler görünüyor ama bu defa yazılar ekrana sığmıyor ve yine sıkıntılı bir durum ortaya çıkıyor malesef.

      Sil
    2. Tasarımınızda problem var ama şuan gayet iyi zaten dişarı çikan bir şey yok . Tabiki konuya girdiğinde çıkıyor oda kısa bir zaman so ra düzeliyor. Diğer şekilde de aynı olay oluyordu zaten. Bence bu şekilde tamamdır.elinle dokunarak ayarlayabilirdi konu girişleri ve hepsinde olmuyor foto sisteminde mobilin var bir sorun. Düzeliyor. Düzelmeyince el le ayarlanabiliyor.

      Sil
  8. Aaa nişan içinde araştırır mısın 2-3 tanesine bayıldımmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi canım neden olmasın en kısa zamanda hazırlarım :)

      Sil
  9. Sız en alttan bi google badgeti kaldırın daha sonra
    Arşivde kaldırın yan taraftakı bölüme ekleyen. Yada önce bi eklemeyin tekrar bakın oldumu. Daha sonra ekleyım yana.Bence herşey o ikili açısından kaynaklanıyor. Ok.

    YanıtlaSil
  10. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bir süre dediğiniz gibi kalsın ben biraz araştırayım daha farklı alternatifler var mı.

    YanıtlaSil
  11. Blogunuzu cok begendim ve bu yazida mezuniyetim icin cok faydali oldu blogunuzda basarilar dilerim umarim bolca takipci kazanirsiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  12. 6. sıradaki favorim oldu benim de, çok hoş duruyor. Yine faydalı bi paylaşım olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel yorumun için :)

      Sil
  13. hepsi birbirinden güzel ama favorim sondan bir önceki oldu. örgülü bohem modellere bayılıyorum =) elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örgü modelllerinin havası bir başka değil mi ? :)

      Sil

Yorum Bırakın