Cannes Film Festivali En İyi Saç ve Makyajları

24 May 2017

cannes-film-fetsival
Dünyanın en önemli festivalleri arasında yer alan Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Cannes Film Festivali'nin bana göre en keyifli yönü kim ne giymiş ne sürmüş olayları. Zaten festivale katılan ünlülerin giydikleri kıyafetler kadar saç ve makyajları da dedikodu konusu. Öncelikle festivale katılan ünlülerin çoğu abartıya kaçmayan saç modellerini tercih ettiğini görüyoruz. Makyajda ise bazı ünlüler natürel makyajı tercih ederken, bazı ünlü yıldızlar iddialı görünümleriyle dikkat çekti. Gelin festivalin bugüne kadar en dikkat çeken güzellik anlarına bakalım.

Fahriye Evcen
"The Meyerowitz Stories" filmin galasına katılan Fahriye Evcen beyaz elbisesinin içinde gerçekten çok güzel görünüyor. Saçlarında doğallıktan vazgeçmeyen Fahriye Evcen düz fönlü saçları, kahve tonlarındaki buğulu gözleriyle harika görünüyor.

2017-cannes-film-festivali
 Adriana Lima
Bu kadının güzelliğine zaten diyecek bir şeyimiz yok. Bu tarz organizasyonlarda genelde çok şık bulamadığım Adriana Lima saç ve makyajda gerçekten iyi. Geriye doğru taranmış modern saçları ve kırmız ruju ile güzelliğine güzellik katmış.

2017-cannes-film-festivali-makyaj
Rihanna
Rihanna kırmızı halı etkinliklerinde takip etmekten en keyif aldığım ünlü. Kadında öyle bir karizma var ki ne giyse beğeniliyor. Açıkçası ben Cannes Film Festivalinde giydiği hiç bir kıyafeti beğenmedim. Makyajı ise yine kendine özgü.
cannes-film-festival-red-carbet-looks
 Emily Ratajkowski
Audrey Hepburn stili saç modeliyle Emily Ratajkowski yine stilini konuşturmuş. Dumanlı koyu göz makyajı ve kahve tonlarında rujuyla mükemmel görünüyor.
Sara Sampaio
İlk gördüğümde vay be dedim. Gerçekten kusursuz görünüyor. Bordo parlak ruj ve bol maskalaralı göz makyajı tercih eden ünlü güzel, saçlarında ise iri dalgalar kullanarak güzelliğini tamamlamış.
cara-delevinge-cannes-looks
 Cara Delevingne
Bir kaç hafta önce oynadığı bir film için saçlarını kazıtan Cara, evrim geçirmiş adeta. Bordo rengi ruju, belirgin kaşlarıyla vampir filminden fırlamış gibi.
cannes-film-festivali--2017-görünümleri
Bella Hadid
Bella Hadid sıkıca toplanmış ıslak görünümlü at kuyruğu saçlarıyla yüz güzelliğini ön plana çıkarmış. Oldukça belirgin kedi gözü makyajı tercih eden Bella Hadid, çok çekici göründüğünü söyleyebiliriz.
Cannes Film Festival Red Carpet
 Jessica Chastain
Bu kadına bu saç rengi gerçekten çok yakışıyor. Göz rengiyle uyumlu göz makyajını kırmızı rujuyla tamamlamış. 
cannes-film-festivali-saç-makyaj
 Thylane Blondeau
Sadece 16 yaşında olan ve mankenlik yapan Thylane Blondenu festivalin ilgi çeken güzellerinden. Oldukça silik bir ruj kullanarak gözlerini ön plana çıkarmış. Saçlarında doğal dalgalar tercih etmiş.
kendall-jenner-kırmızı-halı
 Kendall Jenner
Saçlarında sade ve şık bir topuz tercih eden Kendall Jenner, hafif parlak dudakları ve sade göz makyajıyla her zaman ki gibi çok güzel görünüyor.

16 yorum

  1. Bir de Bensu Soral ve hüsranla sonuçlanan yeşil elbisesi var tabi... Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bella Hadid i begendim ben 😊

    YanıtlaSil
  3. Favorilerim Fahriye Evcen ve Thylane Blondeau :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yıl Fahriye Evcen'i begendim ♥

    YanıtlaSil
  5. Selamm... güzel paylaşım olmuş ve iadeyi ziyarete geldim ama ben seni zaten takip ediyormuşum ;) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi bilmiyordum canım hoşgeldin o zaman tekrar :)


      Sil
  6. Merhaba harika bir paylaşım olmuş bütün kadınlar güzeldir fakat paylaşımdakiler ayrı bir güzeller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katılıyorum zaten gecenin en iyileri arasından seçerek paylaştım :)

      Sil
  7. Favorim Fahriye Evcen ve Thylane, böyle makyaj yapabilsem keşke.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fahriye Evcenin makyajı oldukça natürel tonlarda ama çok güzel görünüyor gerçekten :) Youtube makyaj videoları bu konuda çok yardımcı :)

      Sil
  8. bloğunuzu keşif etkinliğinden öğrendim bana da beklerim. Bu arada fahriyenin elbisesini sevmedim ben saç ve makyajını beğendim ama elbisesi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın