Sokak Modasında Punatiye Aşkı

28 Tem 2017


puantiye-modası

Son zamanlarda desenli parçalar oldukça popüler hale geldi. Çiçekler, iri yapraklar, çizgiler, puantiye desenler 2017 yaz sezonunda kıyafetlerimizi süsledi. Özellikle puantiye en göze çarpan desenler arasında. Retro stilinin vazgeçilmez deseni puantiyeyi ister modern ister nostaljik tarzda yorumlayabilirsiniz. Bu sevimli desen elbiselerden eteğe, pantolondan çantaya kadar her parçada etkisin gösteriyor. Hatta çoraplar ve aksesuarda bile puantiye modası var.


pantiye-nasıl-giyilir
Puantiye Deseni Nasıl Kombinlenir?
Eğer puantiyeli bir kıyafet tercih edecekseniz nasıl kombinlediğiniz çok önemli. Birbiriyle uyumsuz parçalar gerçekten kötü bir görüntü oluşturur.  Eğer puantiyeyi iki parçada beraber kullanmak isterseniz, büyük deseni küçük desenle birlikte tercih edebilirsiniz. Aşağıdaki görselde gördüğünüz iki farklı puantiyeli parça birlikte kombinlenmiş ve oldukça hoş görünüyor. Ayrıca kendinize yakıştırdığınız takdirde puantiyeyi sezonun diğer desenleriyle birlikte de kullanabilirsiniz. Bunun için biraz hayal gücü biraz cesaret yeter.

puantiye-trendi

Renk Ve Desenlerle Oynayın
Pauntiyeli kıyafetleri fon rengi ile kombinleyerek sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Ya da fon renginden daha canlı kontrast bir renk ile birlikte giyerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. 
Ayrıca klasik siyah beyaz puantiye desenin dışında farklı renklerde puantiye parçaları denemenizi de öneririm.
puantiye-bluz-modelleri
Olduğunuzdan Daha Zayıf Görünün
Pauntiye deseni kullanmak gerçekten çok keyifli tabi doğru kullanıldığında. Puantiyenin sizi olduğunuzdan daha geniş gösterme riski var. Baseniniz ya da beliniz istediğiniz ölçülerde değil ise, alt giyimde puantiye giymekten kaçının. Tabi puantiyenin bu özelliğini avantaja çevirebilmek yine sizin elinizde. Örneğin göğüsleriniz küçükse, üst parçalarda puantiye deseni tercih ederek vücudunuzu orantılı ve güzel gösterebilirsiniz.

2017-yaz-modası

puantiye-desenli-elbise-modelleri

moda-blogları

puantiye-trendi

puantiye-etek-nasıl-giyilir


7 yorum

  1. Nasıl severim verdiğin bilgiler için tşkürler cnm :)

    YanıtlaSil
  2. Her yaşta giyilen bir desen olduğundan çok seviyorum.Yine görsel seçimlerin tam yerinde :)

    YanıtlaSil
  3. Ben seni sporgunlugu ile takipteymisim simdi deli kizla da takibe aldim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba deryacım teşekkür ederim. Ben iki blogunuda zevkle takip ediyorum :)

      Sil
  4. Ben de puantiye detaylarını çok seviyorum ve genellikle aksesualarla tamamlamaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar 😊

    İzninizle ben de sizlerle elbise örneklerinden oluşan yazımı ilham olması için paylaşmak isterim. 💙 https://www.tarz2.com/yaz-alisverisi-listene-ekleyebilecegin-elbiseler 💙

    Keyifli okumalar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın