2017/2018 Sonbahar-Kış Modası

18 Eyl 2017

kış-moda-trendleri

Çoğu insanın arası pek iyi değildir sonbaharla. Ben ise çok severim bu zamanları şehir canlanıyor, kültür sanat etkinlikleri tekrar başlıyor, serin havada bunalmadan yürüyüş yapabiliyorum. Ve en güzel yanı yazla vedalaşıp yeni sezonu heyecanla karşılamak.
 Yeni bir sezon, yeni parçalar, gardıropların değişimi daha neler neler... Peki 2017/2018 Sonbahar-Kış sezonunda bizi neler bekliyor?  Öne çıkan trendler neler gelin hep birlikte inceleyelim.

sonbahar-kış modası
Renkli Kürk ve Peluşlar
Bu sezon kürkler karşımıza renkli tasarımlarla geliyor. Moda haftası sokak stillerinde sıklıkla gördüğümüz kürkleri siz de hem gece hem gündüz kullanım için tercih edebilirsiniz. Tabi kürkün gerçek hayvandan olanı değil de, yapay olanını kullanıyoruz.

bu-sezon-neler-moda-olacak
İddialı Kırmızı
Bu sezonun en belirgin rengi kırmızı sanırım. Geçen yıl moda olan pembenin yerini bu sezon kırmızı rengi alıyor. Girdiğiniz ortamda hemen farkedilmenizi sağlayan bu rengi gardırobunuza eklemeden durmayın!
2018-kış-trendleri
Belinize Vurgu Yapın
Kemer trendi bu sezon oversized parçaların tahtını sallayacağa benziyor. Özellikle kazakların üzerine takılan kemerler gerçekten şık bir görüntü veriyor. Aynı zamanda mont ve ceketlerinizle de kemer kullanabilirsiniz.
2017/2018-kış-trendleri
Metalik Aşkı
Metalik parçalar 2017/2018 sonbahar-kış sezonunda moda olmaya devam edecek. Her parçada metalik trendini göreceğiz.Bluzdan cekete pantolondan çizmeye kadar ışıltılar her yanımızı saracak anlaşılan. 
2018-renkleri
 Kovboy Rüzgarı
2017/2018 sonbahar-kış trendlerinden biri de vahşi batı modası. Geniş paça püsküllü pantolonlar, volanlar, püsküller, süet parçalar bu temanın öğelerini oluşturuyor. 
moda-blog
 Takımlar
Ofisten sokağa sloganıyla takımlarınızı artık günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Çünkü bu sezon takımlar günlük kullanıma da uygun tasarlanmış. Blazer ceketler, pantolon takımları size maskülen bir hava verirken aynı zamanda çekici görünmenizi sağlayacak.
bu-kış-ne-giysem
 Çiçek Desenler
Çiçek desenleri hiç bu kadar moda olmamıştı. Bu yaz bir çok tasarımda gördüğümüz çiçek desenleri bu sezon yine dolaplarımızda yerini alacağa benziyor. Çiçekli elbiseler, gömlekler, çiçek nakışlı jeanlar daha ne olsun.
tarz-giyinmenin-sırları
Ekose
Bazı renk, çizgi ve desenlerin modası hiç geçmiyor. Yeni sezonda ekose, kaz ayağı ve kareleri yine sık göreceğiz. 
moda-trend
 Açık Omuzlar 
Omuzları açıkta bırakan bluz ve elbiseler bu yazın popüler trendleri arasındaydı.
Açık omuz modasını sevdiyseniz size iyi bir haberim var. Sonbahar-kış sezonunda da omuz detayları moda olmaya devam ediyor. Özellikle bu akımı bluz ve elbiselerde görmemiz mümkün.


Görseller : pinterest / vogue

5 yorum

  1. Beautiful post and looks really liked, Dear ❤️
    I'd be happy friendship blogs ♥️ Subscribe to your Blogger
    Julia Shkvo

    YanıtlaSil
  2. Yararlı bilgiler olmuş ,teşekkürler.Bu arada bloğunuzu takibe geçtim:) Sizin beni takibiniz için de teşekkür ederim:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hoş geldin bloguma bende seni severek takip ediyorum sevgiler :)

      Sil
  3. Açık omuzlar favorim ♥

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın