Sokak Modasını Ele Geçiren 4 Trend

21 Ara 2017


sokak-modası
Eminim siz de çoğu zaman günlük hayatınızda ne giyeceğinize karar veremiyorsunuz. Çünkü ''ne giysem'' sorusu bir çok kadının ortak tatlı derdi. Aslında bu iş göründüğü kadar zorda değil. Sadece moda olan parçaları, kendi stilinize uyarlayarak çabasız şık görünebilirsiniz. Özellikle sokak modası ilham alabileceğiniz en önemli yerlerden biri. Böyle olunca ben de sizin için Sokak Modasını Ele Geçiren 4 Trendi araştırdım. Gelin hadi hep beraber inceleyelim.

peluş-mont-modası
 Peluş Kürk
Şu sıralar soğuklarla mücadele ederken şıklığından ödün vermek istemeyenlerin vazgeçemeyeceği bir parçayla listemize başlıyoruz.  Peluş kürk, dikkat çekici bir parça olduğundan sade bir kombinle giymenizi öneririm. Sportif bir görünüm için ise balıkçı yaka kazak, jean ve spor ayakkabı 3'lüsünü deneyebilirsiniz. Tabi üzerine peluş kürkünüzü almayı unutmayın. Yağmurlu havalarda ise bu kombinin altına spor ayakkabı yerine yarım botlarınızı da giyebilirsiniz. 
inci-trendi
İnci Detayları
Modası hiç geçmeyen hatta klasikler arasında olan inciler zarafetin temsilcisi olarak bilinir. Özellikle inci aksesuarlar özel davet ve gecelerde şık olmayı seven kadınların gözdesi. Ama bu sezon inciyi sokak modasında farklı bir şekilde görüyoruz. Ceket, bluz, pantolon, ayakkabı aklınıza gelebilecek bir çok parça bu sezon inci detaylarıyla süslendi. Çoğu marka da incili parçalar bulmak mümkün. Hatta sıkıldığınız bir kıyafetiniz varsa, inciler dikerek bu trendi yakalayabilirsiniz.
kadife kombinleri
Kadifenin Büyüsü
Bu sezon moda dünyasında kadife baş tacımız. Geçmişte soyluluk sembolü olarak görülen kadife, bu kış pantolondan cekete elbiseden bluza kadar her formda ve renkte karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda şık dokuların sporlaştırıldığına şahit oluyoruz. Mesela kadife gibi şık bir kumaşın sweatshirt ve pantolonda spor bir hale geldiğini görebiliyoruz. İster şık bir davet için isterseniz de günlük spor kombinlerinizi için kadifeyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
pileli-etek-nasıl-kombinlenir
Metalik Işıltı
Son zamanlarda hayatımıza hızla giren metalik pileli etekler gerçekten çok sevildi. O kadar sevildi ki yaz kış demeden herkesin üzerinde pileli etek kombinleri gördük ve hala görüyoruz. Popüler olanı maksi boy olsa da midi pileli eteklerde oldukça revaçta. Pileli etekler, spor ayakkabılardan yüksek topuklu stilettolara kadar tüm ayakkabılarınızla
kullanabileceğiniz bir parça. Hem gündüz hem gece için kombinlerinize ekleyebilirsiniz.

Görseller : Pinterest

14 yorum

  1. Pileli etekleri seviyorum uzun kazaklarla çok iyi duruyor. Paylaşım ilham verici gerçekten Nil teşekkürler. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya o tarz kombinleri bende çok severim. Yorumun için teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Şu an ben de kadifenin büyüsüne kendimi kaptırmış durumdayım :) Zaten çok severdim moda olması da cabası oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Peluşlar güzelmiş canım sıcacık tutar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem sıcak tutar hem tarz görünürsün :)

      Sil
  4. Inci detaylari en sevdigim sanirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bazı parçalara nasılda hava katıyor :)

      Sil
  5. metalik ışıltı modasında bende varım :)

    YanıtlaSil
  6. Sokak modası harika. Bende bunun üzerine yazdım. Blogun çok yeni bir göz atmanızı isterim . Sevgiler

    https://voiceofmavera.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın