Bahar Aylarının Vazgeçilmezi:Trençkot

2 Mar 2018

trençkot-modası
Bahar aylarının en iyi dostu trençkotlar, mevsim geçişlerinde tam bir kurtarıcı görevi görüyor. Bilirsiniz havaların ılık olduğu zamanlar mont giysek terliyor, ince giysek üşüyoruz. İşte böyle zamanlarda trençkotlar imdadımıza yetişiyor. Bir çok stile de kolaylıkla uyum sağlayan trençkotlar 2018'de bakalım karşımıza ne şekilde çıkacak.

2018-trençkot
Hem günlük stilinizin hem de ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olabilen ve farklı renk seçenekleriyle her stile uyum sağlayabilen trençkotlarda, bu sezon klasikleşmiş modellerin biraz dışına çıkıyoruz. Bu sezon en fazla göze çarpan modeller arasında vinil, plastik, transparan modeller var. Bildiğiniz gibi bu sezon vinil parçalar oldukça moda tabi bu trend trençkot modellerine de yansıdı. Eğer iddialı renkler size göre değilse tercihinizi siyahtan yana kullanabilirsiniz.
2018-trençkot-modelleri
Şunu söyleyebilirim ki bu sezon bele oturan klasik modellerin aksine, rahat kesim trençkotlar daha popüler. Zaten gözümüz iki beden büyükmüş gibi görünen her parçaya oldukça alıştı. Tabi trençkot modelleri de bu modadan nasibini aldı demek oldukça doğru bir tespit olur. O zaman ne yapıyoruz X large modelleri gardırobumuza  ekliyoruz. Tabi son trendleri yakalamak istiyorsak.
trench coat
Trençkotlar da renk ve model konusunda seçeneğiniz çok olduğu için kombin yapma konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Trençkot hem şık hem spor kıyafetlere yakışıyor. Bir trençkotu şık bir elbise üzerine giyebileceğiniz gibi spor bir kombin üzerine de rahatlıkla giyebilirsiniz. Altına ister topuklu ayakkabı ister sneakers'larınızı giyerek harika kombinler oluşturabilirsiniz.
en-tarz-trençkot-modelleri

vinil-modası

parlak-trençkot-modası

trench-coats-spring-2018

13 yorum

  1. Üç kuruş fazla olsun, kırmızı olsun :))

    YanıtlaSil
  2. Baharda kurtarıcı gibiler.

    YanıtlaSil
  3. Trençkotları bir ben sevemedim sanırım :) Aslında böyle başkalarında görünce çok beğeniyorum ama nedense elim, kendime almaya gitmiyor hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir çok tarza yakışıyor. Ama tercih meselesi tabi içinde iyi hissetmediğin hiç bir şeyi alma bence :)

      Sil
  4. Giyen insanların zarafeti de eklenmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Musamba gibi olanlari giyebilir miyim bilmem. Tercihim yine klasikten yana olacak 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benim gözüm alıştı ama kalıcı bir trend değil. O yüzden klasikler trençkotlara devam :)

      Sil
  6. Kırmızı olana bayıldım bende beyaz var

    YanıtlaSil
  7. Çok kullanışlı bir parça ��

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın