Jean Dosyası: Bu sezonun Dikkat Çeken 6 Jean Trendi

29 Mar 2019

Her sezon trend listelerindeki maddeler bir bir değişirken, değişmeyen bir madde var ki, o da asla vazgeçemeyeceğimiz trendlerden jean pantolonlar. Jeanlar, ister günlük stilimizde, ister bir partiye giderken kombinlerimizin kurtarıcı parçası olmaya devam ediyor. Zaten kot pantolonlar ilk çıktığından beri popülerliğini asla kaybetmedi ve kaybetmeyecek. Modası geçmeyen bu giyim parçasının bu sezon hangi modelleri öne çıkıyor gelin beraber inceleyelim.
jean-modeli-2019


Mom Jean
Son yılların en sevilen modeli şüphesiz mom jeanler olduğunu söyleyebiliriz. Retro görünümleri, rahatlıkları ve farklı stillere rahatça uyarlanabilmeleri açısından gönüllerimizi fethetmeye devam ediyor.  Mom jeans pantolonlar, ince belli olan ve basen sorunu bulunmayan kadınlara daha çok yakışıyor. Özellikle kısa bluzlarla kombinlenerek kemerle tamamlanabilir. Diyelim ki basen sorununuz var ve bu modeli giymek istiyorsunuz, o zaman salaş bluz ve bol tişörtlerle kombinleyerek güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.
kot-pantolon-modası
Boyfriend
Bir kaç sene önce tanıştığımız ve artık hemen hemen herkesin gardırobunda muhakkak bulunan boyfriend kesim jeanler, 2019 ilkbahar/yaz modasında aramızda olmaya devam edecek. Günlük stilinizin vazgeçilmezi olacak bu kotlara, tişört ve sneakerlar çok yakışıyor. Ama siz şık bir görünüm istiyorsanız özellikle topuklularla deneyin.
pantolon-modası-2019
Yüksek Bel Bol Paça Jeanlar
2019 ilkbahar/yaz jean trendlerinden biride bol paça pantolonlar olduğunu söyleyebiliriz. 70'li yıllara gönderme yapan bol paçalı ve yüksek belli bu trendi, bu sezon daha sık göreceğiz. Rahat kullanımıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan ispanyol paça pantolon modası, ayrıca sizin daha uzun ve ince görünmenizi sağlar.
2019-ilkbahar-yaz-modası
Geniş Katlanmış Paça Trendi
Jean modasında oldukça çeşitlilik yaşadığımız bir sezondayız. 
Özellikle sokak modasını etkisi altına alan geniş katlanmış paçalar farklılık arayanların sevebileceği bir trend. Eğer uzun boylu biriyseniz bu pantolonu rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Ama boyunuz uzun değilse, bu model size göre olmayabilir. Bacak boyunu kestiği için sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir. O yüzden kısa boyluların bu jeandan uzak durması gerekiyor. Stil önerisi; üzerinize spor bir tişört, altına topuklu ayakkabı giyerek havalı ve çekici görünebilirsiniz.
size-en-uygun-kot-pantolon-hangisi
Culotte Jeans
Herkesin bir dönem severek giydiği culotte pantolonlar bu sezon denimle buluşuyor. Geniş ve bol paçalı pantolon modeli olan culottes jeans, birbirinden güzel birçok farklı kombin yapma imkânı sunuyor. Özellikle pantolon içine bluzunuzu ya da gömleğinizi sokarak kombin oluşturabilirsiniz.
2019-kot-pantolon-modelleri-bayan
Orta Belli Jeanlar 
Bildiğiniz gibi düşük bel modası tarihe karıştı iyi ki de karıştı. Yüksek bel modası ise hala popüler. Bu sezon ikisinin ortası olan orta belli jean modası yükselişe geçiyor. Göbek deliğinizin tam altına olan bu jeanlar, ayrıca her vücut yapısına yakışacak bir model. 

4 yorum

  1. En sondaki tam benlik. Jean cok seviyorum ama moda olandan cok tipime yakisani seciyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanın kendine yakışanı giymesi en önemli stil kuralı 👍👍👍

      Sil
  2. En üstten ilk 3 foto benlik ruh halime göre olmuş :DD

    YanıtlaSil
  3. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın