İlkbahar Yaz Modasında Öne Çıkan 8 Trend

9 Mar 2020


2020 ilkbahar yaz trendi

Bahar ayının yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde 2020 İlkbahar/Yaz trendlerini süzgeçten geçirmenin zamanı geldi! Öncelikle şunu söyleyebilirim ki 2020 İlkbahar yaz modası bu sezon hiç olmadığı kadar cesur. 2020 İlkbahar yaz trendleri arasında her sezon hacmi biraz daha artan kabarık kol modası, geçmiş yıllardan ilham alan 70’lere ait ceket modelleri, tığ işi elbiseler, popülerliği gün geçtikçe artan takım elbiseler, kapriler bulunuyor. Ayrıca tülleri, fırfırları, göz kamaştıran neon renklerini ve çiçek desenlerini unutmayalım. Yeni sezonla birlikte gardırobunuzda  çeşitli yenilikler yapmayı düşünüyorsanız yazıyı okumaya devam edin. İşte 2020 ilkbahar yaz modasında öne çıkan 8 trend...

2020-ilkbahar-yaz-modası-kabarık-kollar

Kabarık Kol Detayı

80’li ve 90’lı yılların çok sevilen trendi kabarık kollar geri döndü. Elbise, gömlek ve bluz gibi parçalarda karşımıza çıkan bu akım ile stilinize feminen ve nostaljik bir hava katmanız oldukça kolay. Aslında bir kaç sezondur moda olan kabarık kol modası, bu sezon daha hacimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. 

2020-ilkbahar-yaz-modası-kadın-takım-elbise

Takım Elbise Modası

Ceket-pantolon takımları asla modası geçmeyecek zamansız parçalar arasında yer alıyor.Şıklığın anahtarı niteliğindeki takım kombinleri günlük stilinize uyarlamak için spor ayakkabıları deneyin. Ofis görünümü için şık ayakkabı ve çanta yeterli olacaktır.


2020-ilkbahar-yaz-modası-örgü-elbise

Tığ İşi Elbise Modası

Geçtiğimiz yaz olduğu gibi 2020 ilkbahar yaz sezonunda da el işçiliği akımı moda olmaya devam ediyor. Tığ işi örgü modası elbise, etek, büstiyer ve çantalarda rağbet gördüğünü söyleyebiliriz. Örgü elbiseler, özellikle yaz gecelerinde altına giyeceğiniz sandalet ile kombinleyebilir, daha modern bir görünüm için spor ayakkabılarınızla giyebilirsiniz.

2020-ilkbahar-yaz-modası-kapri-şort

Kapri Pantolonlar

2019 sezonunda popüler olan bermuda şortların yerine bu sezon kapri pantolonların yükselişe geçtiğini görüyoruz. Aslında uzun zamandır unutulan parçalar arasındaydı kapri pantolonlar ama dönüşü muhteşem oldu. Kapri pantolon size hitap ediyorsa, ceketle giymeyi deneyebilir, yada yazlık gömleklerle eşleştirip günlük kombinler tasarlıyabilirsiniz.

2020-ilkbahar-yaz-renk-modası

Çarpıcı Renkler

Baharın gelişini müjdeleyen en canlı renklerle, bu sezon tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 2020 yaz sezonunda fuşyalar, yeşiller ve özellikle turuncu renkler öne çıkıyor. Neon renkleri sizin için çok dikkat çekici ise aksesuarlarda bu renkleri kullanabilirsiniz.

2020-ilkbahar-yaz-modası-kat-kat-elbise

Fırfırlar, Tüller 

2020 ilkbahar yaz sezonunda Viktoryen dönemini çağrıştıran ve son derece romantik detaylar içeren bu akım bizi alıp geçmişe ışınlıyor. Fırfırlar, uçuşan etekler, kat kat elbiseler, tüyler bu akımın baş elemanları. Eğer vücut proporsiyonunuza uygunsa bu tarz kıyafetlere şans verebilirsiniz.

2020-ilkbahar-yaz-modası-ceketler

70 'lerden İlham Alan Ceketler

70'li yıllarının unutulmaz geniş yakalı ceketleri geri dönüyor. 70'ler döneminden ilhamla tasarlanan bu ceketler sokak modasını da ele geçirmiş durumda. Özellikle bahar aylarının serin günlerinde kurtarıcı parça işlevini göreceğe benziyor.

2020-ilkbahar-yaz-modası-elbise-modası

Desenler

2020 ilkbahar / yaz trendlerine baktığımızda tropik ve çiçek desenleri, geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda çok moda. Ünlü tasarımcılar egzotik çiçeklerin ve tropik yaprakların muhteşem görüntüsünü kıyafetlere taşımış adeta. Ayrıca bu desenler kıyafetlerde olduğu kadar aksesuarlarda da oldukça moda olduğunu söyleyebiliriz.

Görseller : https://www.thetrendspotter.net/

11 yorum

  1. Fırfırlar, tüller, kapriler bana uyar 👍😊🤚

    YanıtlaSil
  2. kaprileer ve çarpıcı renkler ooooo :)

    YanıtlaSil
  3. Kabarık kollar dikkatimi çekti sevdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende bayılıyorum bazı kişilere çok yakışıyor.

      Sil
  4. ne kadar şık detaylar var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum bu sezonda benim de beğendiğim detaylar var :)

      Sil
  5. Tığ işi elbiseler hariç diğerleri gerçekten muhteşem ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Tabi her trend her insana hitap etmeyebilir :)

      Sil

Yorum Bırakın